| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Spajanje na drugu adresu! u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ovako,od moje sestre decko ima adsl kao i ja, ali ga on ne koristi jer stalno radi ode ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Godina: 18
Poruka: 5
![]() | Spajanje na drugu adresu! Evo ovako,od moje sestre decko ima adsl kao i ja, ali ga on ne koristi jer stalno radi ode tu i tamo tj. ne napravi ni 100mb prometa...Pa me zanima jel bi ja mogao sa svog kompjutera konektati sa njegovom adresom, on mi je to vec nudio ali ja mislim da to nije legalno... Unaprijed HVALA!! : |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 467
![]() | Re: Spajanje na drugu adresu! Ja sam pokusa kod prike sa svojom adresom ali mi nije uspilo...a sad jesan li mora prije toga nesta podesit nemam pojma.I mene zanima postoji li nacin.Ako je nelegalno ispricavam se sta pitam ovdi!
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 282
![]() | Re: Spajanje na drugu adresu! Legalno je ako ti ta druga osoba dopusti. Što znači da sam sad nelegalno na netu. ![]()
__________________ One door closes,another door closes and now your boxed in -----End of the line---- by Devildriver |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Spajanje na drugu adresu! Naravno da se može. Samo moraš za pristup unijeti njegov username i šifru. Troškovi i eventualna odgovornost za neprimjereno korištenje interneta idu na njegovu adresu. Samo ne možete istovremeno biti na mreži jednim accauntom sa dva routera.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 467
![]() | Re: Spajanje na drugu adresu! Citat:
![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 94
![]() | Re: Spajanje na drugu adresu! znači ak ta osoba ima FLAT i mi se spojimo koristeći njegov/njezin pw i username onda možemo skidat kolko hoćemo kao da mi imamo FLAT? a toj osobi se ništ ne promijeni (sam pitam za svaki slučaj) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Spajanje na drugu adresu! Pa već sam rekao da se s bilo kojeg mjesta (s bilo kojeg routera istog davatelja usluga) možeš spojiti koristeći username i password s tim da se u tom trenutku ne može nitko drugi spojiti s nekog drugog mjesta koristeći isti username i password. Dok smo koristili 56k mogli smo se s bilo koje tel. linije spojiti na npr. carnet koristeći svoj ili tuđi account, samo je tada račun išao vlasniku telefona s kojeg smo spojeni. Ovdje trošak ide vlasniku accounta. Ovo što sam napisao odnosi se u prvom redu na T-com ADSL. Ništa tu, po meni, nije nelegalno. Promet se bilježi i naplaćuje, a vlasnik računa je odgovoran za njegovo korištenje i za dostupnost podataka za isti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 94
![]() | Re: Spajanje na drugu adresu! Citat:
idem ja sad nać nekog tko ima FLAT pa ga malo žicat ![]() | |
| | |
![]() |
« Windows XP boot process
|
Admin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |