| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Višejezgreni procesori u Tehnologija i Tehnika forumu; haha bash si iz pičkovca... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 180
![]() | Re: Višejezgreni procesori Cuo sam da photoshop cs3 jos uvijek ne koristi obe jezgre... A imam amd-ov dual core, i razliku sam primjetio tek kod video obrade, ostalo ništa previše. Nego ima li neki program koji prikazuje iskorištenost procesora odnosno pojedinih jezgri, jer šta znači kad mi u Task Manageru on kaže cpu usage 97%, je su li to ode jezgre ili?? |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višejezgreni procesori Citat:
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višejezgreni procesori Pa eto... logično... prikazuje aktivnost jedne jezgre, a ona čini 50% od ukupne moguće aktivnosti... bubam bzveze, nemam dvojezgreni, a kad sam radio na njemu nisam na to baš obraćao pozornost...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 33
![]() | Re: Višejezgreni procesori ev mozda cudno pitanje kad gleda radni takt ovih dual core procesora hajd za primjer intelov cpu dvije jezgre 1,6 ghz sad ovo 1,6 ghz jel to radni takt jedne jezgre ili obije jezgre? jer kontam onkao po cijeni gada gledam singlecore od 3,06 ghz on kosta npr 70km dok ovi dual core pucaju i do 250 km ( sori ljudi neznam kunsku vrijednost ... )
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
![]() |
| Tagovi: procesori, vis ejezgreni |
« Office 2003
|
Enso »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:05.

Z A N I M L J I V O 
... )