| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Višejezgreni procesori u Tehnologija i Tehnika forumu; ^^trenutno sam bankort al ono, plača se povečava pa chu krenut i štedit nešt i za to a ono.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Višejezgreni procesori ^^trenutno sam bankort ![]() al ono, plača se povečava pa chu krenut i štedit nešt i za to a ono.. za dobar proc bi dao i 1500-2k čuna maks! neki povoljan omjer uloženog/dobivenog iliti best buy me osobito zanima...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,045
![]() | Re: Višejezgreni procesori Onda svakako Intel Core 2 Duo E6750. Možeš ga klokat na 3 GHz bez problema i tako dobiti mrcinu od procesora za kojeg niti jedna zadaća neće biti preteška.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Višejezgreni procesori jedno pitanjce,imam proc athlon 64 3000+ venice, i on podržava htt,ali ja nemam ono drugog cpu-a u task menageru,bios je flashan na matičnoj zadnjom verzijom, matična podržava htt, tj nemam nigdje opciju isključi ali imam opciju da biram ht speed i još neke detalje vezane uz to ali nemam znači u task menageru da mi prikazuje ko fol dva procesora. može li mi itko pomoći?? matična je gigabyte GA-K8NF-9 pa eto ako itko naiđe na kakvo objašnjenje,ja mu zahvaljujem |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-09-08
Poruka: 1
![]() | Re: Višejezgreni procesori Citat:
![]() gle citat: ''Procesor koji podržava HT, a podrazumijeva se da je uključen iz BIOS-a...'' dakle trazi po bios-u i ako imaš HT tehnologiju jasno če biti nači je i uključiti ... nadam se da sam bar usmjerio u pravom smjeru u tvom trazenju i pomoci na molbu! over&out ![]() EDIT: u tvom slučaju nakon daljnje analize skonto sam da ti je uključeno i nemoš opciju isključivanja osim odabirom ploče koja ne podržava HTT! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: procesori, vis ejezgreni |
« Office 2003
|
Enso »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.