| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi 22 000 milja u Društvo forumu; ...dakle, birc u Frankopanskoj 22, uredjen kao podmornica, genijalna atmosfera. Kako se upravo vratila iz spomenutog bara gdje nam je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 22 000 milja ...dakle, birc u Frankopanskoj 22, uredjen kao podmornica, genijalna atmosfera. Kako se upravo vratila iz spomenutog bara gdje nam je uz prigusenu atmosferu svirao i stricek koji to radi izuzetno dobro, a jos bolje i pjeva...kisna vecer, pa kao nema se kud, pa mlacenje po ulicama, pa otkrivenje. Vjerujem da je bar netko bio, bar od skvadre iz Zagreba, pa ako ima tko informaciju vise jel tamo ima nekih tematskih veceri, bendova i inih slicnih stvari...za promjenu nesto dobro u gradu... Nije mozda bilo vrijedno otvaranja novog topica, ali ne mora se ovdje zaustaviti rasprava na 22 000 milja, nego, ako zna tko kakav zgodni bircuz za kisne dane uz ugodnu i ne prenaguzvanu atmosferu nek slobodno podijeli...etoooo.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja bil sam ja par puta.. bilo je nekih tematskih vecera, al ne znam jer nisam dugo bil.. nije mi nis posebno birc, ok je, al jebes ga ima prevelke cijene
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Na Trnju, caffe bar Face, ima tri tematske veceri, dvije uključuju jazz, ali za pojedniosti moraš tamo otići...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Jazz...moze. Uz kisu i casu vina, odlicno. Nisam nikad bila u spomenutom kaficu, tak da nemam ni pojma di je...pa podijeli jos koju informaciju da ne googlam, a kak topic nema interesenata, ovak ga bar malo spasavam.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Vidi LINK Ulysea. ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Hvala, hvala...izgleda mi presvijetlo, ali necu sad s predrasudama...provjerit cu pa javim dojmove...
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja I je presvijetlo, ko bolnica je, prije je bio bolji prostor, ovaj je previse ustogljen, ali stalno je guzva, pa ljudima valjda odgovara...
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Nec u savskoj isto ima tematske veceri.Srijedom je to noc placenih ubojica,petkom utjerivaca dugova a subotom vecer mafijasa.Naraavno u nedjelju je tema Pokazi svoju utoku i osvoji put toplice.Netrebam ni rec da su pusta vrhunska nardona glazba u narodu poznata pod nazivom Cajka.Meni je tamo jebeno. Kaj se tice 22k milja tam ekipa s prava brije i bude fora.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Ok, bas krasno za Nec, brijem da je to vec preporuka za ostatak foruma, no ne i za mene bas (a kako sam sebicna i otvorila sam si topic)...nisam spremna vise (jednom iz eksperimenta, sto mi bi?!?) svoje uheko, a ni mozgek opterecivati narodski receno cajkama (citiram: djubre), pa ako ima jos netko sa preporukom, ali i visim kriterijima bar sto se glazbe tice....nek uleti.... Bez uvrede...nije nista osobno. Pozdrav.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Ma sam se malo salio.ne moras se odmah uzrujavat. Evo da se ne bi ljutila na mene predlozit cu ti nekaj kaj bi ti se moglo svidjet. Cvjecarnica u mesnickoj je meni mrak.zapravo dugo nisam bio al je prije bilo mrak.Mislim da je cetvrtkom lik svirao gitaru i bilo je jako ugodno.cak imaju i onaj kauc u kutu.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 000, milja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:39.

pametni znaju