Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi 22 000 milja u Društvo forumu; Ma ne uzrujavam se....samo reagiram. I ja brijala po Cvjecarnici, pogotovo dok je Krzelj tamo pustao glazbu utorkom, kasnije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-07, 12:42   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Re: 22 000 milja

Ma ne uzrujavam se....samo reagiram.

I ja brijala po Cvjecarnici, pogotovo dok je Krzelj tamo pustao glazbu utorkom, kasnije se to preselilo u Kolaz (tam je isto genijalno)...tamo je fakat super (mislim na Cvjecarnicu), ali vise preko tjedna, po danu, jer je full guzva vikendom, kao uostalom i svugdje. Nisam ni ja bila vec bar godinu/dvije tamo pa nemam pojma jel uopce opstala pod istim nazivom i jel radi uopce...trebalo bi malo pronjuskat...
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 14:05   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,627
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Eh da, "birtija" u kojoj se provodilo mnogo vremena u periodu aktivnog studiranja.....lijepo je tamo, posebno u zimskom periodu
Try walking in my shoes
starka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 14:27   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,569
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
Kaj se tice 22k milja tam ekipa s prava brije i bude fora.
Meni je tamo bilo super, ali ima par stvari koje me fakat iritiraju:
- gazda Kubanac (ili kaj je već) mumlja i odmah naplačuje cugu. Mislim, koji kurac?! Pa nisam se sjeo da bi zbrisao i izvoli ostavit račun i pazit da ti netko ne ode bez da je platio.

- imaju Elite kavu (židovska kava) koja je čista koma. Ili je ta kava defaultno sranje ili nisu nikad očistili aparat za kavu kako treba jer su stalno nekakva zrnca smeća u njoj

- stolovi unutra su nerjetko prljavi od pepela; nemreš metnut ruku na stol da si ne zasereš rukav

- kada je bend onda je prevelika buka unutra

Ali da je lijepo sređen - to stoji.

Ja idem u birc do ("Zašto ne?") i tamo je kava dobra, gazda, gazdarica i konobarica su vrlo ok i normalni ljudi, jedino sin zapizdi sa Jasminom Stavrosom ili sličnim sranjima sa Narodnog radija. Kada je sin tamo za šankom, onda ja nisam.
Uglavnom, cijene pristojne, ugodno uređenje i 2 velika telkača za gledat tekme. Nema ništa bolje od gledanja tekmi Dinama u bircu koji drže Dalmatinci.
Vidolinho je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 14:31   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,627
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Meni je tamo bilo super, ali ima par stvari koje me fakat iritiraju:
- gazda Kubanac (ili kaj je već) mumlja i odmah naplačuje cugu. Mislim, koji kurac?! Pa nisam se sjeo da bi zbrisao i izvoli ostavit račun i pazit da ti netko ne ode bez da je platio.
Ne znam jel gazda il koji vrag, ali lik je za umret. Nema šanse da ga razumiješ
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 16:15   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,509
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Milja mi je super, samo kaj u zadnje vrijeme sam bila mozda jednom, dva-puta, prije sam stalno tamo bila.. Tamo ima dosta ljudi iz primjenjene, pa si uvijek nadem nekoga za pricati.. Jedno od boljih mjesta
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:09   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,569
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

E da, i užasno je zadimljeno unutra... Nikako da se prolufta. Uđem nutra i već smrdim po duhanu.... To mi nije nikako primamljivo.
Vidolinho je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 000, milja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114