| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi 22 000 milja u Društvo forumu; Ma ne uzrujavam se....samo reagiram. I ja brijala po Cvjecarnici, pogotovo dok je Krzelj tamo pustao glazbu utorkom, kasnije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Ma ne uzrujavam se....samo reagiram. I ja brijala po Cvjecarnici, pogotovo dok je Krzelj tamo pustao glazbu utorkom, kasnije se to preselilo u Kolaz (tam je isto genijalno)...tamo je fakat super (mislim na Cvjecarnicu), ali vise preko tjedna, po danu, jer je full guzva vikendom, kao uostalom i svugdje. Nisam ni ja bila vec bar godinu/dvije tamo pa nemam pojma jel uopce opstala pod istim nazivom i jel radi uopce...trebalo bi malo pronjuskat...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 22 000 milja Eh da, "birtija" u kojoj se provodilo mnogo vremena u periodu aktivnog studiranja.....lijepo je tamo, posebno u zimskom periodu
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 22 000 milja Meni je tamo bilo super, ali ima par stvari koje me fakat iritiraju: - gazda Kubanac (ili kaj je već) mumlja i odmah naplačuje cugu. Mislim, koji kurac?! Pa nisam se sjeo da bi zbrisao i izvoli ostavit račun i pazit da ti netko ne ode bez da je platio. - imaju Elite kavu (židovska kava) koja je čista koma. Ili je ta kava defaultno sranje ili nisu nikad očistili aparat za kavu kako treba jer su stalno nekakva zrnca smeća u njoj - stolovi unutra su nerjetko prljavi od pepela; nemreš metnut ruku na stol da si ne zasereš rukav - kada je bend onda je prevelika buka unutra Ali da je lijepo sređen - to stoji. Ja idem u birc do ("Zašto ne?") i tamo je kava dobra, gazda, gazdarica i konobarica su vrlo ok i normalni ljudi, jedino sin zapizdi sa Jasminom Stavrosom ili sličnim sranjima sa Narodnog radija. Kada je sin tamo za šankom, onda ja nisam. Uglavnom, cijene pristojne, ugodno uređenje i 2 velika telkača za gledat tekme. Nema ništa bolje od gledanja tekmi Dinama u bircu koji drže Dalmatinci. ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 22 000 milja Citat:
![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 22 000 milja Milja mi je super, samo kaj u zadnje vrijeme sam bila mozda jednom, dva-puta, prije sam stalno tamo bila.. Tamo ima dosta ljudi iz primjenjene, pa si uvijek nadem nekoga za pricati.. Jedno od boljih mjesta ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 000, milja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.