| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Armand van Helden u Zagrebu 25.4. u Društvo forumu; Armand van Helden dolazi na velesajam 25.4. na Sound Race party od Philip Morrisa, za one koji neznaju (My ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07
Poruka: 2
![]() | Armand van Helden u Zagrebu 25.4. Armand van Helden dolazi na velesajam 25.4. na Sound Race party od Philip Morrisa, za one koji neznaju (My MY MY, I Want Your Soul...). Djele se pozivnice potpuno besplatno :-)), ja sam svoju pokupio na savi kod Besta. Djele ih cure i decki obuceni u crvene uniforme, nemrete ih fulat, e da morate imat osobu i to je to. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Armand van Helden u Zagrebu 25.4. A sta s onima koji nisu iz ZG a misle doci, se mogu ulaznice podici prije koncerta, besplatno ili ?? nesto si mislim da bih mogao doletit, posto je covjek eto 1 puta u Hr koliko je meni poznato
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Armand van Helden u Zagrebu 25.4. Posto je reklamiranje duhanskih proizvoda zabranjeno Phillip morris radi te partije po cijelom balkanu i dovodi vrhunske dje.bilo je vec 2 puta u zagrebu u hypo centru.ja sam raado oba i bio sam i na hvaru di je bila brutala.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Armand van Helden u Zagrebu 25.4. ja sam pokupila pozivnice u boogaloo-u. jedna pozivnica vrijedi za 2 osobe starije od 18. nego ne uzmu ti broj osobne već e-mail. kako će me sad zatrpati spamom hehehe!! ali dala sam im mail kojeg koristim za takve gluposti ![]() ![]() ![]()
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.