| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi THE BIG EVENT –Gjuro2 petak, 14.03.2008. od 22h u Društvo forumu; opet on s navlakušama istog tipa. odi manipulirati ekipom na forum.hr, možda bolje prođeš..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: THE BIG EVENT –Gjuro2 petak, 14.03.2008. od 22h A tko si ti ![]() Kažeš "mi s foruma" a ovo je prva tvoja poruka koju sam primjetio.... Jesam nakaj prespaval ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: THE BIG EVENT –Gjuro2 petak, 14.03.2008. od 22h Dolazak su najavili SVI sa foruma ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: THE BIG EVENT –Gjuro2 petak, 14.03.2008. od 22h prvo reci kakav je bio ovaj party THE BIG EVENT – PIRANHA bar (Jarun), petak, 20.4.007. od 22h ja ne znam stvarno...šta tu piše Croportal forum i onda malim slovima "glupi i naivni ljudi koji će povjerovat svemu i svačemu" pa da ti onda pišeš o tom nekom partyu a mi ćemo svi trčat...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: THE BIG EVENT –Gjuro2 petak, 14.03.2008. od 22h Koliko ja znam nitko s ovog foruma nije organizirao nikakav party
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Purger | Re: THE BIG EVENT –Gjuro2 petak, 14.03.2008. od 22h Citat:
Koji su to forumaši na čiju je inicijativu organiziran taj party ![]() Jedva si uspio osigurat besplatan upad ![]() Čekaj malo...organizira se party za forumaše i još bi trebal platit upad ![]() ![]() Prijatelju...tolko si iritantan da sam u stanju ti sad uvalit Bann.Imaš dvije poruke i obe su prodavanje magle ![]() Jel ti smatraš forumaše na ovom forumu budalama il se meni samo čini ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

poč-m-e !!!