| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi burna jutra nabrijanih partijanera u Društvo forumu; Ovo nisam ja...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: burna jutra nabrijanih partijanera Bilo je i kod mene toga da si popijem malo vise, ali samo su me par puta nosili doma i to prije dok sam bila mladja a zadnji put sam dosta popila kad je bila prosle godine tu u Hr finalna vecer Dore i onda sam malo ''hodala'' po gradu i onda smo otisli u sobu od jedne zenske i tamo se kartali na skidanje (mene je to malo bilo popustilo vec) ali sam ja naravno zaspala tijekom igre... trebalo se onda ustati ujutro, ali na srecu nije me puno ljudi vidjelo ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-06
Poruka: 21
![]() | Re: burna jutra nabrijanih partijanera bilo je toga puno,al nikad da nisam znao za sebe,imam neku tehniku za koju ni sam neznam a ta je da mogu napiti sve oko sebe dok sam jos ja na nogama,al i mene netko napije ponekad,al nikak ovak |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: burna jutra nabrijanih partijanera Citat:
Muž je otišao na neko putovanje i ostavio ženu doma. Prije odlaska rekao joj je: "Ženo, pij sa regulom (što bi značilo da pažljivo pije)", naime oni su imali susjedicu koja se zvala Regula. Naravno kada se muž vratio, vina nije više bilo . | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: burna jutra nabrijanih partijanera Srecom odlicno podnosim alkohol. Mogu i mjesat pica , ali imam mjeru. Pod alkoholom sam ista kao inace, samo veselija i brbljavija.... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: partijaneri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

a zadnji put sam dosta popila kad je bila prosle godine tu u Hr finalna vecer Dore i onda sam malo ''hodala'' po gradu
i onda smo otisli u sobu od jedne zenske i tamo se kartali na skidanje (mene je to malo bilo popustilo vec) ali sam ja naravno zaspala tijekom igre...
,uvjek bi me ostavili negdje 
.