| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi David Morales u Besta u Društvo forumu; kakav party...ljudi moji, kakav je to party bio!!!! Bio mi je bolji čak i od Freemasonsa i Shapeshiftersa a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 196
![]() ![]() ![]() | Re: David Morales u Besta kakav party...ljudi moji, kakav je to party bio!!!! Bio mi je bolji čak i od Freemasonsa i Shapeshiftersa a to je teško nadmašit! Morales je car, jednostavno je car! Fala Bogu kaj sam bio ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-05-08
Poruka: 4
![]() | bili u jackie brownu, dejvid sjedio sa mnom, popio par cuga, počalipri si pola sata i onda otišli u best...stavio nas čovjek na popis...cijela večer i noć za NE vjerovat.......Uuuuuu, a i slikali smo se... -----KOJI party ljuuuudiiiiiiiiiiiii |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: David Morales u Besta da, da..........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 196
![]() ![]() ![]() | Re: David Morales u Besta Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: David Morales u Besta Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: david morales |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.

-----KOJI party ljuuuudiiiiiiiiiiiii