| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Discoteque Crossroad-Otok Krk u Društvo forumu; Jeste bili tamo,kako vam se čini?... ja sam bio jednom nije bilo loše,ali mi smo bili u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Discoteque Crossroad-Otok Krk Redoviti gost svakog ljeta tamo ukoliko se ukaze neka prilika. Super mi je mjesto, pogotovo za koncerte na otvorenom. Ove godine bi sigurno isao na Let3 i Urbana da sam u HR, ali ovo ljeto nema krosa, ne ne..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Discoteque Crossroad-Otok Krk Ja sam bio jedno pet puta, svaki sam se put odlično proveo. Uskoro ću opet tamo ![]()
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Discoteque Crossroad-Otok Krk svašta možeš upecati ako imaš dobar štap. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Discoteque Crossroad-Otok Krk Citat:
i upecamo sponzorušu za One Night![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Discoteque Crossroad-Otok Krk Citat:
![]() ps.kad se sjetim kako sam se ubio od alkohola jao ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:11.