| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi doček nove 2008. u Društvo forumu; Ajde da čujem,koje su ponude i koliko je ulaznica?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje če te na doček nove godine? ovo ce mi biti treca proslava nove godine koju radim, eh. ali super mi je, pijem, jedem besplatno, drustvo je super i jos mi za to plate. ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 3
![]() | Re: gdje če te na doček nove godine? MENI SE GAP CINI KAO SUPER NOVA GODINA... VIDIO SAM IM WEB SITE NA NETU I FLYERE I PLAKATE U GRADU, ODLICNI SU, A I PONUDA IM JE ODLICNA... SVE NEOGRANICENO ZA 299KN CINI MI SE KAO OZBILJNA NOVA GODINA (I ZBOG SPONZORA, PONUDE I NOVOUREDENOG PROSTORA...) I MSLIM DA CE TA NOVA GODINA BITI DEFINITIVNO NAJJACA OVE GODINE... FAKAT MI SE VISE NE DA ICI ZA NOVU U KLUBOVE U KOJE IZLAZIM PREKO GODINE... ZA NOVU IDEM NEGDJE GDJE NISAM PREKO GODINE... TAK DA... GAP NEW YEAR'S EVE 2007 ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, docek, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.

znao sam to 

!