| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi doček nove 2008. u Društvo forumu; u piranhi je isto cuga i hrana neogranicena,brijem da je oko 300 kn..ak bum tam,zatvorit ce sank ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-12-06 Godina: 27
Poruka: 6
![]() | Ja ne znam gdje bi.... Mogu birat između Gjure, Boinga i Gapa....Nekako mislim da bi najviše htjela u Gap, sam ne znam kak će bit tamo i da li još ima ulaznica....zna li tko? al ne bi u Vip, nego ovak....i da mi cuge ne nestane ....hehehe....![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 3
![]() | Re: gdje če te na doček nove godine? ZVAO SAM JA DANAS LIKA NA BROJ SA PLAKATA, REKAO JE DA JOS IMA KARATA, I DA CE IH SIGURNO BITI DO 27.12... IAKO REKAO JE I DA SU VEC POLA PRODALI... TISKALI SU SAMO 1200 KARATA, STO JE OK ZA TAJ PROSTOR... ZNAM DA JE TAMO ZNALO BITI I PO 1800, 1900 LJUDI... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje če te na doček nove godine? vidiš, to me podsjetilo da naglasim kako će u gapu biti otprilike jednako muškaraca i žena jer se razlikuju muške i ženske ulaznice. još jednom, PM-ajte me za ulaznice..
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, docek, nove |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

Mogu birat između Gjure, Boinga i Gapa....Nekako mislim da bi najviše htjela u Gap, sam ne znam kak će bit tamo i da li još ima ulaznica....zna li tko? al ne bi u Vip, nego ovak....i da mi cuge ne nestane ....hehehe....