| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. u Društvo forumu; idem obavezno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 131
![]() | Re: Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. idem obavezno
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. Želimo izvještaje o frkama prije/za vrijeme i nakon "koncerta"... ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. karta za koncert košta 120kn i navodno ih više nema u pretprodaji tj. na pretprodajnim mjestima. koga zanima karta može zvat na ovaj broj i rezervirat je: 099 679 2303
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. manekenka šta ćeš obuć da te znamo prepoznat? ![]()
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. ma neam pojma, o tome ćemo pred koncert, još je prerano... a za znak raspoznavanja ti stavi cvijet iza uha a ja ću nosit šiltericu na glavi ![]()
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dragana Mirković u Rijeci 22.09.2007. ajd ubrat ću ti ja negdje putem pa ti donesem ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: dragana mirkovic, koncert, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!