| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi gdje izlazite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mad nije da se hvalim al zivim ni 3 min pjeske od Pashe pa se zna di ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: gdje izlazite Citat:
| |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-06 Lokacija: ZAGREB-METROPOLA Godina: 25
Poruka: 68
![]() | Re: gdje izlazite macao-nema balavaca,al tek iza pol 2 kad pocnu pustat house..piranha-ima ok trebica,a i zika je ok..labirint se srozao.e da,crazy horse je ok izlazak..a u tu jedinicu nikak da odem.
__________________ volim samo DINAMO,alkohol i žene-u životu ništa više ne zanima mene |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-11-07 Lokacija: Negdje između gornje Vukojebine i Pripizdine donje
Poruka: 103
![]() | Mjesta za izlazak Pozz...zanima me gdje tko izlazi petkom i subotom jer zelim sto vise prijedloga za mjesta izlazaka-ako sam u drugom gradu da znam di izac...
__________________ jebo vladu... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje izlazite stereo, booka, češka pivnica, big rock mama...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, izlazite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tamo gdje ljubav počinje ? | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 11 | 08-01-08 12:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Gdje izlazite? | Silver | Baš Razno | 21 | 04-09-06 09:19 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Gdje izlaze forumasi? | CH1 | Baš Razno | 7 | 09-05-04 22:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

, a izadem u fontanu, ludaru i ponekad saloon

) Tam se najbolje isplešem, uvijek super muzika....
jebo vladu...
I pametni grijese