| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi gdje izlazite u Društvo forumu; 'ebeš za i prevelik izbor.... ljepo u kc obavezno završim u kugli.. i uvjek je dobro! aa dok sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: gdje izlazite 'ebeš za i prevelik izbor.... ljepo u kc obavezno završim u kugli.. i uvjek je dobro! aa dok sam studirao tamo.. izlazilo se svuda... i gotovo nigdje nisam dvaX bio! zadnje dok bio... krivi put! samfing complitli difrent ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: gdje izlazite bastion, Sound, ponekad West (samo kad su tamburaši) ![]() . Mislim da bi trebale češče bit racije da se iskorijene ona djeca iz klubova...
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: gdje izlazite ja idem uglavnom tamo gdje je rokerica kakva, znači route66, ponekad navratim do purgeraja i san antonia, ali uglavnom kad idem van obavezna stanica je route pa ako tamo nema ništa onda se ide dalje. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Split Godina: 18
Poruka: 2
![]() | Re: gdje izlazite U Splitu mi je u zadnje vrime postalo tesko nac neko misto za izac. Najvise izlazin u Kocke koja ja daje dobar program ali nije kontinuiran. Ocu rec da bi tribalo vise punk i rock koncerata. O'Hara mi je takodjer medju drazin mistima. To su ovako dva urbanija mista di se moze normalno izac. Di nema seljaka i djibera koji obitavaju po narodnjackin klubovima(citaj cajke). Masovno okupljanje ljudi je postalo di god se pusta tresh. Klub Jungla (na zvoncacu) je sad prominila vlasnika ivise nije narodnjacka vec se prourbanila, pa se nadan da ce se stanje pocet popravljat. Al sve jedno Split je posta ruglo za izlaske zimi i za vrime skolske godine. Nadan se da u ZG-u vlada bolja situacija sta se tice izlazaka. Zadnji Uredio Black I.Q. : 09-02-08 u 15:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, izlazite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tamo gdje ljubav počinje ? | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 11 | 08-01-08 12:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Gdje izlazite? | Silver | Baš Razno | 21 | 04-09-06 09:19 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Gdje izlaze forumasi? | CH1 | Baš Razno | 7 | 09-05-04 22:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

..luW ya..