| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Gdje u Pulu van? u Društvo forumu; idem u pulu 20.8. i zanima me gdje su najbolji klubovi zanima me techno/trance i pogotovo dnb (znaci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Godina: 21
Poruka: 5
![]() | Gdje u Pulu van? idem u pulu 20.8. i zanima me gdje su najbolji klubovi zanima me techno/trance i pogotovo dnb (znaci uglavnom neka zesca mjuza:čekić ) ak se to uopce pusta tamo? eh da i kako je vrijeme? da li ima kupaca? jer ubit cu se ako se ne budem mogao kupati zbog loseg vremena, vec 3g nisam bio na moru i zudim za njim.. tnx |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 388
![]() ![]() ![]() | Re: Gdje u Pulu van? Ovo kaj tebe zanima neces naci u puli.Jedini klubovi tamo su ti Uljanik i Aruba.U uljaniku ti je najbolje cetvrtkom kad je student party a za arubu ne znam kaj tocno pustaju.Cijela pula ti ide van u Monvi.To ti je skup birceva i stvarno ima za svakog ponesto.Sretno
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje u Pulu van? zivio nocni zivot u Puli ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje u Pulu van? hehehe, to bi i ja voljela znati to je ustvari zalosno da se nema gdje izaci ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,439
![]() ![]() ![]() | Re: Gdje u Pulu van? evo se ja nakon pola god odg ovdje...pula je stvarno katastrofa,nema nista,nula bodova... ali skoknes u rijeku i dobro je... ![]()
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, pulu, van |
« 27.10.2007 - FUNKY SITUATION @ Boogaloo (Zagreb)
|
Spisak dogadjanja u gradovima (zainteresirani?) :) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ludwig Van Beethoven | Kristijan | Glazba | 0 | 02-11-05 16:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:30.

T1950