| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Gdje za izaći u Rijeci? u Društvo forumu; samo mi nemojte nabrajati el rio,budhu,capitano,ninu,river i ta sranja jer mi ih je više već ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Gdje za izaći u Rijeci? samo mi nemojte nabrajati el rio,budhu,capitano,ninu,river i ta sranja jer mi ih je više već navrh glave dal zna neko koji kafić di ima dosta party-a nekih kao npr votka party,tuborg party i slično ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Gdje za izaći u Rijeci? Citat:
![]() ps.slobodno vi dajte prijedloga još ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje za izaći u Rijeci? Bila sam jucer u Rijeci u nekom pubu kod Transadrie...cini mi se da se zove phanas. Odlican ambijent i dobra mjuza
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: Gdje za izaći u Rijeci? Citat:
,meni je tamo super
__________________ | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje za izaći u Rijeci? arca river big rock mama
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

dal zna neko koji kafić di ima dosta party-a nekih kao npr votka party,tuborg party i slično 

)