| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi ide itko na exit u novi sad? u Društvo forumu; ili je vec bio? kakvi su dojmovi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: ide itko na exit u novi sad? kako misliš zbog vlastite sigurnosti? ![]() Išao bi eventualno radi Beastie boysa i Robert Planta-ali ne volim ih toliko da bi letio za njima..ostalo, nekako nema ničega što bi me privuklo...a Plant gostuje u Splitu..
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: ide itko na exit u novi sad? 13.07. Tour dates - SPLIT, Prokurative – RobertPlant.com – The official site for Robert Plant & The Strange Sensation valjda neće doć do promjena, možda bi i ja dole svratio glupost, nije nitko ali se tamo ide zbog zabave u prvom planu..Nisam nikad bio, al par frendova je i svi su super zadovoljni s provodom na exitu
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 114
![]() | Re: ide itko na exit u novi sad? sto se toga tice ti nije problem, nitko te ne dira zbog toga. meni su kad sam bio u beogradu placali cugu jer sam iz zagreba
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Godina: 23
Poruka: 2
![]() | EXITFEST 07 accommodation - smestaj Prosle godine je bilo preko 5000 hiljada Hrvata na EXIT-u,neki od njih su bili i moji gosti i svi su bili prezadovoljni i bogu hvala svi su se vratili kuci zivi i zdravi.Ljudi,smanjimo predrasude,uzivajte u zivotu i dodjite na EXITFEST 07.Za sve dalje informacije vezano za smestaj,mozete me kontaktirati na e-mail sufjan84@yahoo.com.U ponudi imam od hostela do Delux apartmana,u prevodu,smestaj za svaciji dzep! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: exit fest |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:45.