Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi ide itko na exit u novi sad? u Društvo forumu; ili je vec bio? kakvi su dojmovi?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 22:16   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 114
baja_bajic se izdvaja iz mase
ide itko na exit u novi sad?

ili je vec bio?

kakvi su dojmovi?
baja_bajic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:23   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: ide itko na exit u novi sad?

Išao bih(Wu-Tang,Beastie Boys),ali ne želim zbog vlastite sigurnosti!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:27   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

kako misliš zbog vlastite sigurnosti?

Išao bi eventualno radi Beastie boysa i Robert Planta-ali ne volim ih toliko da bi letio za njima..ostalo, nekako nema ničega što bi me privuklo...a Plant gostuje u Splitu..
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:36   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,064
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
kako misliš zbog vlastite sigurnosti?

Išao bi eventualno radi Beastie boysa i Robert Planta-ali ne volim ih toliko da bi letio za njima..ostalo, nekako nema ničega što bi me privuklo...a Plant gostuje u Splitu..
Robert Plant u Splitu! Kada dolazi? To moram vidit
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:37   #5 (permalink)
Banned

Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Hrvati - Srbi,... nisam baš neki ljubitelj Srba,ne hvala!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:46   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Robert Plant u Splitu! Kada dolazi? To moram vidit
13.07.

Tour dates - SPLIT, Prokurative – RobertPlant.com – The official site for Robert Plant & The Strange Sensation

valjda neće doć do promjena, možda bi i ja dole svratio

Citat:
Pravi autor: Supreme Allah Pogledaj Poruke
glupost, nije nitko ali se tamo ide zbog zabave u prvom planu..Nisam nikad bio, al par frendova je i svi su super zadovoljni s provodom na exitu
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:52   #7 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
glupost, nije nitko ali se tamo ide zbog zabave u prvom planu..Nisam nikad bio, al par frendova je i svi su super zadovoljni s provodom na exitu
Jebiga neznam nikoga tko je išao,pa nisam znao,onda se možda zaletim,ako nebudem na moru,nije mi daleko!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:27   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 114
baja_bajic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Supreme Allah Pogledaj Poruke

sto se toga tice ti nije problem, nitko te ne dira zbog toga.

meni su kad sam bio u beogradu placali cugu jer sam iz zagreba
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 20:41   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-04-07
Poruka: 2
Sufjan se izdvaja iz mase
EXITFEST 07 accommodation - smestaj

Prosle godine je bilo preko 5000 hiljada Hrvata na EXIT-u,neki od njih su bili i moji gosti i svi su bili prezadovoljni i bogu hvala svi su se vratili kuci zivi i zdravi.Ljudi,smanjimo predrasude,uzivajte u zivotu i dodjite na EXITFEST 07.Za sve dalje informacije vezano za smestaj,mozete me kontaktirati na e-mail sufjan84@yahoo.com.U ponudi imam od hostela do Delux apartmana,u prevodu,smestaj za svaciji dzep!
Sufjan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 14:50   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 5,213
DinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB
EXIT Festival - Novi Sad 12-15.07.2007

idel ko na exit???? ja sam vec kupi kartu..bio sam i prije... a svakom ko nije bio savjetovo bi da ode...posto morate to dozivit...ludilo
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: exit fest

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103