Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Iron Maiden za Bežigradom u Društvo forumu; 02. lipnja 2007 Iron Maiden ima koncert u LJubljani na stadionu Bežigrad. Bit će to bez sumnje spektakl. Imam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-07, 08:10   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Iron Maiden za Bežigradom

02. lipnja 2007 Iron Maiden ima koncert u LJubljani na stadionu Bežigrad.
Bit će to bez sumnje spektakl.

Imam jedno pitanje za vas cijenjene kolege forumaši.
Moj sin žarko želi ići na taj koncert. Nisam protiv, ali ...
On još nema 18 godina (fali mu par mjeseci) pa me zanima koji uvjeti (osim putovnice) moraju biti zadovoljeni da bi on išao u inozemstvo bez roditeljske (starateljske) pratnje. Ide na ljeto u Italiju, Španjolsku sa školom ali to je organizirano preko škole pa nema problema.
Na koncert bi putovao organizirano turističkom agencijom.

Hvala na savjetima unaprijed!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg rotate.jpg (23.2 KB, 8 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 08:19   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Iron Maiden za Bežigradom

mislim da je najbolje da se oboje obratite toj agenciji i raspitate se o detaljima, ali prilično sam siguran da može slobodno na koncert jer ide uz pratnju starije osobe (u ovom slučaju ljudi iz te agencije)...

pretpostavljam da je agencija Urban Travel pa bi najbolje bilo kontaktirati njih

čak ni za putovnicu nisam siguran jer se u Sloveniju može i sa osobnom iskaznicom..
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 10:02   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Hvala, svakako ću ih kontaktirati, al' eto nestrpljiv sam dok smo još u fazi planiranja.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 11:58   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Za Sloveniju mu treba osobna, i to je to. Jedino ne znam da li smije preći granicu bez pratnje punoljetne osobe, ali ako ide organizirano (preko agencije) mislim da neće bit problema. A Iron Maiden će definitivno bit spektal, već sam ih gledo u Velikoj Gorici, tad se baš nisu iskazali (koncert je trajo 1.5h), ali što su odsvirali, odsvirali su korektno. Išo bi i ja,a li se 6 dana poslije koncerta ženim...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 12:03   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Išo bi i ja,a li se 6 dana poslije koncerta ženim...
to je samo još jedan razlog više da se ode na koncert
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 12:17   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
to je samo još jedan razlog više da se ode na koncert
Je, već sam se i s bratom dogovaro, ali financijska konstrukcija za ovu godine ne dozvoljava mi dodatne troškove... A već sam ih vidio, pa ću lakše prebolit!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 12:29   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

I tebi hvala na pomoći i PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNO sreće, ljubavi i SEX-a u budućem braku.
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 13:26   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Tooooo,hvala na obavjesti,ide se!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 13:50   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
I tebi hvala na pomoći i PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNO sreće, ljubavi i SEX-a u budućem braku.
Hvala!

Iron Maiden
02.06.2007 - Stadion Bežigrad - Ljubljana - Slovenija (21:00)
[vstopnice] 49.00 €
[ 11.742,36 SIT]

Hitre/kratke informacije
Predskupina: TBA

Stojišča: Da

Sedišča: Da

Vstop: 16:00h

Organizator: Šandu d.o.o.

Koncert leta v Ljubljani. Na stadionu bo grmelo ... Pripravili smo Vam tudi prevoz na koncert, in sicer;

Ptuj - Železniška postaja - 14:30
Maribor - Avtobusna postaja (Mlinska) - 15:00
Tepanje - Počivališče - 15:30
Celje - Dvorana Zlatorog - 16:00

Možnen je vstop tudi vmes .. pokličite nas ...

Cenik

Cena vstopnice:
Parter: 55 EUR
Tribuna: 49 EUR

Opcija prevoz (dodatno):
Maribor, Ptuj - 15 EUR
Tepanje - 14 EUR
Celje - 13 EUR

--------------------------------------------------------------------------------
Vstopnice lahko plačate na naslednje načine:
- Kreditna kartica
- Po povzetju
- Bančno Nakazilo
- Moneta

Za več podrobnosti obiščite domačo stran.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:28   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 19
Poruka: 9
majcika se izdvaja iz mase

ti ako hočeš u slo trebaš osobnu i ništa više.moraš biti 15 godina do možeš bez roditelja lutat po svijetu.
majcika je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: iron maiden, ljubljana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103