| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Iron Maiden za Bežigradom u Društvo forumu; 02. lipnja 2007 Iron Maiden ima koncert u LJubljani na stadionu Bežigrad. Bit će to bez sumnje spektakl. Imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Iron Maiden za Bežigradom 02. lipnja 2007 Iron Maiden ima koncert u LJubljani na stadionu Bežigrad. Bit će to bez sumnje spektakl. Imam jedno pitanje za vas cijenjene kolege forumaši. Moj sin žarko želi ići na taj koncert. Nisam protiv, ali ... On još nema 18 godina (fali mu par mjeseci) pa me zanima koji uvjeti (osim putovnice) moraju biti zadovoljeni da bi on išao u inozemstvo bez roditeljske (starateljske) pratnje. Ide na ljeto u Italiju, Španjolsku sa školom ali to je organizirano preko škole pa nema problema. Na koncert bi putovao organizirano turističkom agencijom. Hvala na savjetima unaprijed!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Iron Maiden za Bežigradom mislim da je najbolje da se oboje obratite toj agenciji i raspitate se o detaljima, ali prilično sam siguran da može slobodno na koncert jer ide uz pratnju starije osobe (u ovom slučaju ljudi iz te agencije)... pretpostavljam da je agencija Urban Travel pa bi najbolje bilo kontaktirati njih čak ni za putovnicu nisam siguran jer se u Sloveniju može i sa osobnom iskaznicom..
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iron Maiden za Bežigradom Za Sloveniju mu treba osobna, i to je to. Jedino ne znam da li smije preći granicu bez pratnje punoljetne osobe, ali ako ide organizirano (preko agencije) mislim da neće bit problema. A Iron Maiden će definitivno bit spektal, već sam ih gledo u Velikoj Gorici, tad se baš nisu iskazali (koncert je trajo 1.5h), ali što su odsvirali, odsvirali su korektno. Išo bi i ja,a li se 6 dana poslije koncerta ženim... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iron Maiden za Bežigradom Citat:
Iron Maiden 02.06.2007 - Stadion Bežigrad - Ljubljana - Slovenija (21:00) [vstopnice] 49.00 € [ 11.742,36 SIT] Hitre/kratke informacije Predskupina: TBA Stojišča: Da Sedišča: Da Vstop: 16:00h Organizator: Šandu d.o.o. Koncert leta v Ljubljani. Na stadionu bo grmelo ... Pripravili smo Vam tudi prevoz na koncert, in sicer; Ptuj - Železniška postaja - 14:30 Maribor - Avtobusna postaja (Mlinska) - 15:00 Tepanje - Počivališče - 15:30 Celje - Dvorana Zlatorog - 16:00 Možnen je vstop tudi vmes .. pokličite nas ... Cenik Cena vstopnice: Parter: 55 EUR Tribuna: 49 EUR Opcija prevoz (dodatno): Maribor, Ptuj - 15 EUR Tepanje - 14 EUR Celje - 13 EUR -------------------------------------------------------------------------------- Vstopnice lahko plačate na naslednje načine: - Kreditna kartica - Po povzetju - Bančno Nakazilo - Moneta Za več podrobnosti obiščite domačo stran. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: iron maiden, ljubljana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:44.

A već sam ih vidio, pa ću lakše prebolit!