| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi jedno pitanje u Društvo forumu; ovako ekipa i ja slavimo jedan rodjendan uskoro i za upad u jedan klub nam fali god dana, pa da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 5
![]() | jedno pitanje ovako ekipa i ja slavimo jedan rodjendan uskoro i za upad u jedan klub nam fali god dana, pa da ne riskiramo na ulazu za odjeb, jel mislite da pali ono da se udje malo ranije kad nema redara na ulazu tak sam cuo? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedno pitanje Kakva provjera na ulazu u roko, samo se ušetaš... šta ti je... Ak već imaš fobiju, uvjek možeš reći da ideš po neš za jest u pečenjaru koja je u krugu i ući unutra ko svak drugi, al ja nisam nikad vidio da traže osobnu ikoga...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!