| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici u Društvo forumu; jel bio tko tamo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici Ja... stalno... Pub super, galija onak... nije po mom gustu
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici ja bio u galiji ali samo po danu, sljedeće ljeto ću tamo autom, ak položim, pa se morti vidimo
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici Citat:
23. btw, kako si zavrsio u Crikvenici? Meni je baka u Selcu (kraj Crikve) a inace sam iz Rijeke, cak ni to nije tolko daleko za izac u Crikvenicu...
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici pa svugdje je uglavnom tupsi-glupsi, američko sranje, ako netko nađe nešto bolje u Crikvi nek javi
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici ma mislim na ono zmzmzmzmzmzmzm ... Ne ovo sto ima rijeci i sto mozes pjevusit..
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: crikvenici, galiju, is ao, jel, pub, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.