| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici u Društvo forumu; Crikvenica ja bila dobra, ali sada se trazi. Ne znaju ni sami sto zele, tako je od muzike, ponude, svega. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-07
Poruka: 24
![]() | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici Crikvenica ja bila dobra, ali sada se trazi. Ne znaju ni sami sto zele, tako je od muzike, ponude, svega. Nekada je bio odlican Beach klub, pred nekoliko godina, ali sada je to sve zivo samo kada se napuni turistima, zbog njihove prisutnosti, drugo nista nije interesantno. Vidjet cemo ovo ljeto. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-06-06 Lokacija: Underworld Godina: 26
Poruka: 626
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici I Pub i Galija su OK; za napit se i izbrijat, jedino je u Pubu prevruće i poslije 2 previše ljudi ![]()
__________________ Osjećam se haj, mozak baj-baj... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07
Poruka: 4
![]() | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici ovo je vidim dosta davna tema.. ja sam iz crikve i tu je sad pusiona.. subotom bude nesto,al slabo od kada se otvorio novi disko 'Retro' u omorici.. cujem da je u selcu u corneru svaki petak i subotu krcato, al nije ni cudo kada je prostor kao pola galije.. ugl suplje.. btw ako se netko ovdje misli ic zabavljat nakon ljeta, moze zaboravit.. pozdrav |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-12-06 Lokacija: zg
Poruka: 31
![]() | Re: Jel išao tko u Galiju ili Pub u Crikvenici ja ljetujem u crikvi i galija i pub su ok al niš posebno....iako nekad zna bit prejebeno....neko je spomenuo burek u primorci....e to je carski....ja nakon svakog izlska odem na taj burek....
__________________ ...... roll roll roll a joint twist it at the end light it up and take a puff and pass it to your friend ..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: crikvenici, galiju, is ao, jel, pub, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.

...... roll roll roll a joint twist it at the end light it up and take a puff and pass it to your friend .....