| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Jeste li bili u roku/akademiji? u Društvo forumu; to su takva losa mjesta za izlazak da je to pre strasno, sve sami neki nedobudnin i pre mladi likovi ... |
| Vidi Rezultate Anketa: jeste li bili u roku/akademiji? | |||
| da, stalno sam tamo | | 6 | 7.14% |
| da, ali mi se nije svidjelo | | 22 | 26.19% |
| da, super je tamo | | 35 | 41.67% |
| ne, i nemam nikakvu namjeru otići | | 14 | 16.67% |
| ne, ali namjeravam otići | | 7 | 8.33% |
| Glasači: 84. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? u principu ok mjesto, samo mi je malo glupo kaj sam vidla dosta klinaca od 16 godina.. jedino mi je to zamjerka, al inaće ok mjesto za popit cugu, dve prije nekog izlaska..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #53 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? Bijah u roku, birc ko birc
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? a jesi bio srijedom i vikendom oko ponoći? milina jedna studentska.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? To ga jedino izvlači, da ![]() Ma bio po danu jbg ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? lešinari jedni!!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li bili u roku/akademiji?
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li bili u roku/akademiji? vidiš, već dosta nisam lešinario, a kako stvari stoje, ni neću. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, rokuakademiji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Pitanja odvjetnika | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 18-11-06 12:28 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.