| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi jole u bestu 17.3.2007 u Društvo forumu; jel ide neko mozda?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,167
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jole u bestu 17.3.2007 Idem, kupio kartu po 40, sad je 70, na dan 90kn... Izgleda da je velika potražnja. Ja ne slušam Joleta, al kaže frend da zna napraviti zabavu, a i rođendan mu je(frendu), pa kad je već bal... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: jole u bestu 17.3.2007 Ne pada mi napamet...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Godina: 21
Poruka: 3
![]() | karte za jolu ako netko ima viška karata i želio bi ih prodati za neku normalnu cijenu do 70 kn (trebam dvije) molim ga lijepo da se javi.stvarno je važno i hitno pa se molim vas javite na pm ili 0989051420.puno puno hvala |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1732007, bestu, jole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.