| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi kako se provodite ovo ljeto? u Društvo forumu; uživate li ili samo ljenčarite kod kuće?što vam se dobro dogodilo na ljetovanju?nove ljubavi?pričajte...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 17
Poruka: 103
![]() | kako se provodite ovo ljeto? uživate li ili samo ljenčarite kod kuće?što vam se dobro dogodilo na ljetovanju?nove ljubavi?pričajte... ![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: kako se provodite ovo ljeto? A da potražiš pomoć ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako se provodite ovo ljeto? Servant...mi smo tvoji prijatelji i ne puštamo te s foruma dok ne spoznaš da imaš problem ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako se provodite ovo ljeto? Ja radim,i to mi je sad ok! Makar bi i ja ljenčarila kao i svi drugi,al bilo je dosta žicat ljude(mislim tu na starce)lovu da bi si nešto kupila! Eto!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako se provodite ovo ljeto? Riješila sve obaveze i u tjedan dana se izmorila/izlazila/radila, itd. što nisam cijele ove godine... i sad skupljam snagu i liječim se za dalje.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, ljeto, ovo, provodite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:15.

Servant...
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!