Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi kako se provodite ovo ljeto? u Društvo forumu; uglavnom ljencarim. nisam bas nista radila...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-08-07, 10:07   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,543
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: kako se provodite ovo ljeto?

uglavnom ljencarim. nisam bas nista radila
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 11:13   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,132
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

šljakam, mora neko i radit u ovoj zemlji dok vi vječni studenti i propalice brijete okolo i gubite vrijeme na croportalu..

a cekam godisnji da odem ljencarit na more
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 11:24   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,543
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
šljakam, mora neko i radit u ovoj zemlji dok vi vječni studenti i propalice brijete okolo i gubite vrijeme na croportalu..........
rugao se lonac poklopcu, a oba su crna
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 11:31   #14 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,506
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ovo mi ljeto nece ostati u previse lijepom sjecanju. Previše radim , godisnji je odavno prosao, ljudi su svinje i ovih vrelih dana samo su me pošteno razočarali, osim nekih koji mi dižu raspoloženje.
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 11:40   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
zlikovac29 se izdvaja iz mase

sad radim ,ali do ovog tjedna je bilo ludo na hvaru
bar kaj se nocnog zivota tice
po danu se spavalo
zlikovac29 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 14:54   #16 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
A da potražiš pomoć
Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Servant...
mi smo tvoji prijatelji i ne puštamo te s foruma dok ne spoznaš da imaš problem
Ma prestat ću kad počne faks...u biti, pit ću i u 10. misec pa ću prestat početkom 11.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:14   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Ma prestat ću kad počne faks...u biti, pit ću i u 10. misec pa ću prestat početkom 11.
Ma samo pij,tako i treba,moram i ja opet počet!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 18:26   #18 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Heh Fear, to sam mislio na opijanje svaki dan, u 11.m ću samo smanjit...
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 18:29   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Heh Fear, to sam mislio na opijanje svaki dan, u 11.m ću samo smanjit...
I ja sam na to mislio
Joj ja neznam zašto ovo ljeto nepijem prošle dvije godine sam svaki dan,cjelo ljeto bio pijan
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 19:25   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Da a kad počne faks bit će, ma prestat ću kad počnu ispiti
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, ljeto, ovo, provodite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113