| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi kako se provodite ovo ljeto? u Društvo forumu; dosadno, fali mi novo društvo za provod, moji su skroz sjeb***... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: kako se provodite ovo ljeto? dosadno, fali mi novo društvo za provod, moji su skroz sjeb***
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: kako se provodite ovo ljeto? Bilo je živo, obišao i vidio sve i svašta. Aktivan odmor rekli bi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako se provodite ovo ljeto? Evo leto je došlo, skinuli smo debelu odeču i sada smo ostali u kratkim hlačama. Ja kratke hlače ni neskidam po zimi mi dodatno grije dupe, a kada dođe leto služe mi i kao kupače i za šetnju. Uživam u letu, kupam se u nekom rukavcu pored save a najčešće na savica-šanci. Voda je čistija uzvodno ali mi mrsko iči na jankomir jer tamo je plitko i daleko za plivat. Obično na leto povezem u svojim kolima celu obitelj na kupanje. Žena ponekad plače kad ostanemo bez koje dete, voda odnese. Pa moram naveče da radim drugo. Nekada je izlet na savu i bogat ulov, voda svašta nosi pa može i korisnih stvari po rukama da ti se zakvače. Ima kurtona i nemoram da kupim a za ženu tampona da ne zamaše suknju kada ima mesečnicu. Moje leto je ispunjeno i seksom jer možeš brale da ševiš gde god da stigneš nije ledeno. Svi smo sretni od početka leta pa dok god da traje a zna potrajat do 11 meseca kada moramo da se malo toplije obućemo. Tada se i zadnji put kupamo a sledeće je već u 4 mesecu kada nam se leto ponovo vrati.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. Zadnji Uredio saban sajnovic : 27-02-08 u 10:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, ljeto, ovo, provodite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.