| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kako vam je bilo na dočeku? u Društvo forumu; bilo dobro,kod prijatelja u kući,nas dvadesetak,pića,hrane i KARAOKEEEE....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Jako dobro, ponovo sam se uvjerio da jos uvjek mogu dosta popit i ostati na nogama.... premda nije nista ispalo onako kako sam planirao, sve je kriv vrazji alkohol ![]()
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Fenomenalno bilo, Jinx i Laufer na Korzu Kasnije još malo bauljanja po gradu...Čak se nisam napio ..Nego taman dovoljno da se ubije zimaJa ne, al su zato mene svi vidjeli ..Navodno bio glavna zvijezda tv prijenosa dočeka , veća od Laufera
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? s obzirom da sam poceo pit u 5 popodne,napio se jakoo brzo,onda samo nadoljevo,i negdje u 2 me obalilo,odspavo uru vremena i onda do 7jutros... i onda smo isli na sarme... ![]()
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? počeo kode sebe u stanu sa par jegera...otišao kod prijatelja u stan žderačina i lagana cuga...nakon ponoći do grada se spustio... uglavnom jedna od laganijih proslava u mom života
__________________ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| MrCina | Re: Kako vam je bilo na dočeku? khm...khm ![]() sram me priznat al oduzela sam se vec u dest i ostatak noci provela u povracanju i spavanju ![]()
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

29 49.....

Kasnije još malo bauljanja po gradu...Čak se nisam napio
, veća od Laufera
i ostatak noci provela u povracanju i spavanju