| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kako vam je bilo na dočeku? u Društvo forumu; i meni isto light što se tiče divljanja ali nikako što se klope i gemišta tiče.. cura i ja + ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? i meni isto light što se tiče divljanja ali nikako što se klope i gemišta tiče.. cura i ja + još četvero ljudi kod frenda u kući. šampanjac u ponoć, spavanje oko dvojke. ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Meni bilo odlično, ubio se malo više od hrane, malo manje od alkohola. Uglavnom od guštanje u hrani i piću do ponoći, poslije otišli do Korza vidit koga poznatog...uglavnom jedan od laganijih dočeka
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? bio u slavonskom brodu u jendom bircu i bilo je super!! s tim da sam počeo pit još u vlaku dok smo putovali tak da sam izdržal do nekih pola 2-2 i onda zaspal na šanku! al je bilo predobro!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako vam je bilo na dočeku? prvi doček sa manje od 10 ljudi i bez IJEDNOG muškog u kući..... 4 najbolje frendice,puno cuge,plesa,muzike i sarme!!bilo je odlično!!još i danas osjećam posljedice plesa ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Citat:
![]() Preko koje agencije si bio u Pragu? | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Meni je bilo super. Plesala sam i pjevala. Karoake ![]() Napila sam se tek iza ponoći, a do ponoći sam uredno cugala bambus i tu i tamo presjekla sa tekilom. Iza ponoći sam pila sve kaj su mi dali. Oko tri sam uzela mikrofon (bio tulum oko 60-ak ljudi u jednom bircu) i pjevala skupa s frendom, pa sam se zaključala sa nas par u kuhinju i pojela svu salatu od tunjevine (i to kao da u životu nisam ništa jela). Poslije sam zaspala u autu. Super doček. Ps. Freak ako ovo čitaš (a znam da čitaš) ispričavam se što sam te zalila bambusom, nisam bila pri sebi. A za bijelu majicu fakat bed ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? meni jedan od boljih dočeka ako ne i najbolji....prvo smo bili u jednom kafiću do 4,bilo nas 50-ak, a onda otišli u drugi i tamo do 6 bili....pila normalno jesam,napila se baš nisam.....al bilo je super...pjevala,plesala,zajebavala se......i uzela platu sa sobom kad sam izlazila,pa u autu jela putem do doma....... |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Član | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Citat:
Nek sam ja u 5 - pola 6 hodao do drugog birca, po snježnoj mećavi, da na kraju ne bi ni ušao u taj birc ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

Nek sam ja u 5 - pola 6 hodao do drugog birca, po snježnoj mećavi, da na kraju ne bi ni ušao u taj birc