Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Kako vam je bilo na dočeku? u Društvo forumu; i meni isto light što se tiče divljanja ali nikako što se klope i gemišta tiče.. cura i ja + ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-01-08, 20:12   #31 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Kako vam je bilo na dočeku?

i meni isto light što se tiče divljanja ali nikako što se klope i gemišta tiče.. cura i ja + još četvero ljudi kod frenda u kući. šampanjac u ponoć, spavanje oko dvojke.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-01-08, 21:00   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-02-07
Poruka: 274
jura_dinamo se izdvaja iz mase

predobro,makar se pola tog nesjecam
Star 01-01-08, 21:17   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,010
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Meni bilo odlično, ubio se malo više od hrane, malo manje od alkohola. Uglavnom od guštanje u hrani i piću do ponoći, poslije otišli do Korza vidit koga poznatog...uglavnom jedan od laganijih dočeka
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 06:45   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

bio u slavonskom brodu u jendom bircu i bilo je super!! s tim da sam počeo pit još u vlaku dok smo putovali tak da sam izdržal do nekih pola 2-2 i onda zaspal na šanku! al je bilo predobro!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 09:00   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,734
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

prvi doček sa manje od 10 ljudi i bez IJEDNOG muškog u kući.....
4 najbolje frendice,puno cuge,plesa,muzike i sarme!!bilo je odlično!!još i danas osjećam posljedice plesa

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 10:39   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
predobro, bili na glavnom praškom trgu, napili se, bilo hrpa ljudi iz cijelog svijeta, spektakularan vatromet :
Ja sam isto bio u Pragu...Evo sinoć se vratio...Nisam bio na trgu za Novu ali koliko sam čuo na ulicama je bio pravi rat - pucanje, rakete, petarde

Preko koje agencije si bio u Pragu?

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 10:44   #37 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Meni je bilo super. Plesala sam i pjevala. Karoake

Napila sam se tek iza ponoći, a do ponoći sam uredno cugala bambus i tu i tamo presjekla sa tekilom. Iza ponoći sam pila sve kaj su mi dali. Oko tri sam uzela mikrofon (bio tulum oko 60-ak ljudi u jednom bircu) i pjevala skupa s frendom, pa sam se zaključala sa nas par u kuhinju i pojela svu salatu od tunjevine (i to kao da u životu nisam ništa jela). Poslije sam zaspala u autu. Super doček.

Ps. Freak ako ovo čitaš (a znam da čitaš) ispričavam se što sam te zalila bambusom, nisam bila pri sebi. A za bijelu majicu fakat bed
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 12:56   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

meni jedan od boljih dočeka ako ne i najbolji....prvo smo bili u jednom kafiću do 4,bilo nas 50-ak, a onda otišli u drugi i tamo do 6 bili....pila normalno jesam,napila se baš nisam.....al bilo je super...pjevala,plesala,zajebavala se......i uzela platu sa sobom kad sam izlazila,pa u autu jela putem do doma.......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 13:06   #39 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
bio u slavonskom brodu u jendom bircu i bilo je super!! s tim da sam počeo pit još u vlaku dok smo putovali tak da sam izdržal do nekih pola 2-2 i onda zaspal na šanku! al je bilo predobro!!
Nek sam ja u 5 - pola 6 hodao do drugog birca, po snježnoj mećavi, da na kraju ne bi ni ušao u taj birc
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:13   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase

prejebeno

registriraj se i igraj sa igračima diljem balkana
domy_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111