| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kako vam je bilo na dočeku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Ti si bila s našim Kristijanom? ne Citat: Pravi autor: fat_boy_slim nije valjda da nam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? ne ![]() hehehehe... ![]() Citat:
![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Sam doček je možda mogao biti i mrvicu bolji, ali ukupan dojam, cijela 4 dana koja sam provela u Istri su bila odlična i istog trena bih sve ponovila da imam priliku. ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 81
![]() | Re: Kako vam je bilo na dočeku? Jebenica, bio sam u Boogaloo-u na Umeku ! ! ...Takav bass još nisam doživel, koji masnjak !!!!! ![]()
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako vam je bilo na dočeku? bilo fascinantno... dam squre amsterdam milja ljudi.. ultra nabrijana glazba, vatromet i sva mogucha pirotehnika... ja na halucinogenim gljivama tek prije ponochi se dižem iz opakog bed tripa... uživam u zvukovima, bojama, svjetlima i osječajima... čestitam si s ekipom nekoliko puta jer nismo nabolje kužili kad je bilo pravo odbrojavanje! ma ludilo... za pamčenje!!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.