| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. u Društvo forumu; Neidem nikud u kurac... zajebo me i jedan i drugi frend i sad pizdim 100 na sat !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. evo, ovako. mi smo prvo išli do jaruna, koji je bio začuđujuće prazan. cuganje u autu - butelja vina i bombica pelina po glavi. prvo smo svratili do lake cityja. do 1 sat tamo puštaju komercijalu, ali čim je počelo ono katastrofalno zavijanje , morali smo ići.dalje smo išli do brazila, a tamo mi, bez obzira na najgoru gužvu, uvijek bude dobro! sad se osjećam još lagano pijano, a bilo bi još gore da nismo pojeli najbolju pizzu iz pekare vjesnik.kiki, mislim da je vodoskok iz tvoje fontane bio šampanjac.. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. Ja sam bio u Bestu na Joletu, Dalmatinska noć, hehe... Fora je bilo, a prije toga na klupici i cuganje...
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. ja sam doma bila 2 vikenda za redom........ al u petak je Seka!!!!!!! jedva cekam..........
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-06 Godina: 22
Poruka: 15
![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. U ludnici mi je najbolje za izaći. NE puštaju seljačine u trenirkama i pijane idiote da ulaze. A ne ko u Lakeu,,,tamo nema cega nema. Boze sacuvaj...Ludnica je zakon,jedino je cua skupa ali jebiga ako oćeš dobar provod onda var meni nije žao love. Kad vidim one plesačice.... Jos u fontani nisam bio tako da neznam....ali ziher je dobro ![]()
__________________ VOLIM REAL MADRID |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, nightlife, nocni zivot, vikend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:54.

, morali smo ići.
sad se osjećam još lagano pijano, a bilo bi još gore da nismo pojeli najbolju pizzu iz pekare vjesnik.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje