| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. u Društvo forumu; pa malo po kafićima...a onda na party u stereo!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07 Lokacija: Bakar Godina: 15
Poruka: 39
![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. pa malo po kafićima...a onda na party u stereo!
__________________ Thug boy... Kad si tužan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku nego reci jednom se živi i RASPALI PO PIVI!!! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. Subota: SR402 u Vg-u, navecer Zagreb Rokaj (ili kak se vec zove onaj festival na Jarunu) Nedjelja: bolovanje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #34 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,035
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. Citat:
Citat:
... ali silence sigurno .. ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | ||
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. Khm, pokusati cu se potruditi da i ti zavrsis na bolovanju u nedjelju ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. Lijepo, lijepo...uzivajte ljudi. Pisite kak je bilo...naravno poslije ponedjeljka. Jel tko prosvrljao po Cestu?!? Ja bila i ima odlicnih preformera i svega i svacega. Svake godine sve kvalitetnije i bolje...super mi je svake godine sjedit na toplom betonu trga, sto Cvijetnog, sto Jelacica, osjecat se ko zadnji hipij i uzivat tjedan dana u godini uz drugaciji repertoar... Tak da cu definitvno i veceras opet malo zapalit medju alternativniju svjetinu uz pokoju pivicu...have fun people. (...kako rekla jedna Kanadjanka sinoc, nakon 10 piva naucila sam hrvatski, pa tako ja mozda veceras naucim, hmmm....recimo, svedski...)
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #39 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kamo ćete van za vikend? a kad vikend prođe.. Citat:
Citat:
da, i u nedjelju se roka! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, nightlife, nocni zivot, vikend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.

... ali silence sigurno ..