| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; U subotu, 24.02. oko 3.50 sati, ispred kluba Močvara dogodio se incident u kojem je jedna osoba tež... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 62
![]() | Kraj Močvare??? U subotu, 24.02. oko 3.50 sati, ispred kluba Močvara dogodio se incident u kojem je jedna osoba teže, a tri su osobe lakše ozlijeđene. Nitko od naših djelatnika nije bio svjedokom događaja pa ne raspolažemo s nikakvim podatcima o sudionicima u njemu kao niti o razlozima zbog kojih je do njega došlo. Nadamo se da će policijski djelatnici u najkraćem mogućem roku otkriti sve sudionike kao i točne razloge koji su doveli do ovog incidenta, te da će se ozlijeđeni brzo i potpuno oporaviti-tako piše na njihovim stranicama (sreća da sam otišo dva sata prije toga ) Već se pričalo da je ukinuta potpora (novčana) grada močvari.Pa šta mislite jel to kraj ili če se Močvara opet oporavit i nastaviti s radom,ili je to početak kraja za čvaru? |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kraj Močvare??? Citat:
Ma kako se to moglo dogoditi Sigurno su ti likovi stigli iz nekog narodnjačkog kluba Ovo vam je dokaz da se sranja svagdje događaju...neki ljudi samo malo iskoriste neka sranja da bi popljuvali neke ljude iz vlastite koristi. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 22
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? ja sam nekoliko puta bio u mocvari kad su imali evente na temu 80-te i imao sam odlican provod. No objektivno receno ekipa je itekako agresivna, normalno je nekoga gurnuti u prolazu, osinuti laktom itd, za razliku od nekih drugih nocnih klubova. No, kao sto uvazena kolegica eowyn kaze, pizdarija ima svugje i svugdje ce ih biti. Ne vidim razlog zasto bi se ukinula novcana potpora zbog jednog incidenta.
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06 Lokacija: Zagreb / Dubrava
Poruka: 38
![]() | Re: Kraj Močvare??? Svaki put kad sam tamo bila, bilo mi je baš dobro. Ima grublje ekipe, al sve u granicama. A mislim da ju neće zatvoriti, pa tamo je jedno od rijetkih mjesta gdje je ekipa odlična, glazba odlična i nema puno incidenata. Ako ju zatvore.....joj ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kraj Močvare??? Nisam bio niti namjeravam ici, strah me na svaku pomisao da sam tamo okruzen kojekavim pijanim i nadrogiram likovima... budimo realni 90% njih je takvo
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Jao pa kako se to moglo desiti u močvari? Iskreno meni taj klub nikada nije bio jasan, bila sam jednom i ne znam kakav je to kulturni centar gdje se ekipa piša na sred podija i gdje toliko smrdi na rigotinu, urin, znoj (...) da se Jakuševac može posramiti. Znam da zvuči malo grubo ovo što sam napisala, ali čak i neki moji prijatelji koji su "alternativci" i tamo zalaze tvrde isto ovo (doduše u blažem obliku). Jedino po čemu se (po njihovim navodima) isplati tamo otići je "jer je cuga jeftina" i "jer su cure lagane" "i nećeš čuti narodnjake". Pa hajde, ako se kulturni centar na to svodi, onda ja ne znam kaj je ostalo od kulture. A isto kaj je i Eowyn rekla, ja se također pitam kako se to moglo dogoditi na tako jednom "mirnom, alternativnom, od narodnjaka čistom" mjestu?!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kraj Močvare??? Da, Ševa, kada se to dogodi u nekom narodnjačkom klubu-onda se dogodilo jer su svi tamo takvi i takvi...a kada se dogodi u jednoj močvari, onda se dogodilo jer su se skinjare motale okolo....stvarno jadno razmišljanje Ili osudite sve redom, ili nemojte nikoga osuđivati Sve između je neprihvatljivo i krajnje neukusno! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mocvara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

Ma kako se to moglo dogoditi