Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Da, Ševa, kada se to dogodi u nekom narodnjačkom klubu-onda se dogodilo jer su svi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-07, 21:08   #11 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,064
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Kraj Močvare???

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Da, Ševa, kada se to dogodi u nekom narodnjačkom klubu-onda se dogodilo jer su svi tamo takvi i takvi...a kada se dogodi u jednoj močvari, onda se dogodilo jer su se skinjare motale okolo....stvarno jadno razmišljanje Ili osudite sve redom, ili nemojte nikoga osuđivati Sve između je neprihvatljivo i krajnje neukusno!
a koga sam ja to osudio? koje jadno razmišljanje? trpaš mi u usta ono šta nisam rekao? to je jadno.

osuđujem samo nasilje i nasilnike u ovom slučaju, kao i kad se to dogodi ispred narodnjačkih klubova. nebitno je gdje. a da su se skinsi motali tamo, to je činjenica.

pa bilo je još veće sranje u gjuri - nema tu pravila.

a cajke izbjegavam zbog drugih stvari koje se tiču mog ukusa i subjektivnih vrijednosti.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 22:29   #12 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Nisam ni rekla da si ti nekoga osudio! Samo kažem da kad se to dogodi u jednoj Močvari-onda se nalaze izgovori zašto se to dogodilo....a tu nema izgovora jer budala ima svagdje i nema tu nikakvog pravila!

A već vidim koliko bi strana bilo u ovom topicu da se incident slučajno dogodio u nekom narodnjačkom klubu....a sad šute oni koji bi tamo bili najglasniji....to je prije svega žalosno....i o tom osuđivanju ili u ovom slučaju neosuđivanju govorim!
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 14:29   #13 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Močvara je KANTA,

jedan dan kako sam dobio na par dana ganjc novi Passat (e, da bio je petak) reko idemo se zajebavat po grad, zovem svoju bagru i svi za kurac, rade, spava im se.... reko ko vas jebe ode ja solo! Prvi put ikad zapičim u Močvaru (ne znam šta mi bi...) kad sam došao tako, ekipa bolesna, makje mi ko da sam došo na bojno fukin polje, svi u nekim vojnim hlačama, kožnim jaknama, duga kosa, pa gro nekih punkera, jebeni KARITAS što se tiče odjevanja. Parkam se pred ulaz i gledam, dal da uđem među te kokošare (ja drito došo s posla sav ušminkan). Izađem iz auta, odma 3 dembosa do mene....:"Di si frende, kaj mai, šta ima u Šibeniku?" (auto imo ŠI rege). Promrmljam si u bradu "bem vam kevu svima, ode ja u Pašu!!!" Neponovilo se !
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 21:54   #14 (permalink)
Banniran i glup

Datum registracije: 29-12-06
Godina: 21
Poruka: 174
VALSIM se izdvaja iz mase

Ja bi da se ta vukojebina ukine jer je to sranje
VALSIM je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 00:23   #15 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,518
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

jel ideš tamo?
jel te netko tjera tamo?
ne

ja bi da se zakonom zabrani narodna glazba, ali koji sam ja ku*ac uopće, ne idem na mjesta koja me ne zanimaju pa mi tako svejedno..
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 00:45   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,434
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
jel ideš tamo?
jel te netko tjera tamo?
ne

ja bi da se zakonom zabrani narodna glazba, ali koji sam ja ku*ac uopće, ne idem na mjesta koja me ne zanimaju pa mi tako svejedno..
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 09:32   #17 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: VALSIM Pogledaj Poruke
Ja bi da se ta vukojebina ukine jer je to sranje
nemoj tako, bolje da su tamo nego da idu po gradu s nama šminkerima
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 23:54   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-04-07
Poruka: 13
rock_angel se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Močvara je KANTA,

jedan dan kako sam dobio na par dana ganjc novi Passat (e, da bio je petak) reko idemo se zajebavat po grad, zovem svoju bagru i svi za kurac, rade, spava im se.... reko ko vas jebe ode ja solo! Prvi put ikad zapičim u Močvaru (ne znam šta mi bi...) kad sam došao tako, ekipa bolesna, makje mi ko da sam došo na bojno fukin polje, svi u nekim vojnim hlačama, kožnim jaknama, duga kosa, pa gro nekih punkera, jebeni KARITAS što se tiče odjevanja. Parkam se pred ulaz i gledam, dal da uđem među te kokošare (ja drito došo s posla sav ušminkan). Izađem iz auta, odma 3 dembosa do mene....:"Di si frende, kaj mai, šta ima u Šibeniku?" (auto imo ŠI rege). Promrmljam si u bradu "bem vam kevu svima, ode ja u Pašu!!!" Neponovilo se !
naši te pozdrave zbog ŠI registracija, a tvoji bi te baš zbog njih upucali
rock_angel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 23:41   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,857
Silver je zabranio reputaciju

Jel se onda to zatvara na kraju?

Nisam tamo nikada bio, ali ono, te alternativne butre mi izgledaju ko da su izašle iz smeća. Mislim, bez uvrede.
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 13:00   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-04-07
Poruka: 13
rock_angel se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Silver Pogledaj Poruke
Jel se onda to zatvara na kraju?

Nisam tamo nikada bio, ali ono, te alternativne butre mi izgledaju ko da su izašle iz smeća. Mislim, bez uvrede.
ne zatvara se

"Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein
rock_angel je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mocvara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114