| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Da, Ševa, kada se to dogodi u nekom narodnjačkom klubu-onda se dogodilo jer su svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Citat:
koje jadno razmišljanje? trpaš mi u usta ono šta nisam rekao? to je jadno.osuđujem samo nasilje i nasilnike u ovom slučaju, kao i kad se to dogodi ispred narodnjačkih klubova. nebitno je gdje. a da su se skinsi motali tamo, to je činjenica. pa bilo je još veće sranje u gjuri - nema tu pravila. a cajke izbjegavam zbog drugih stvari koje se tiču mog ukusa i subjektivnih vrijednosti.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kraj Močvare??? Nisam ni rekla da si ti nekoga osudio! Samo kažem da kad se to dogodi u jednoj Močvari-onda se nalaze izgovori zašto se to dogodilo....a tu nema izgovora jer budala ima svagdje i nema tu nikakvog pravila! A već vidim koliko bi strana bilo u ovom topicu da se incident slučajno dogodio u nekom narodnjačkom klubu....a sad šute oni koji bi tamo bili najglasniji....to je prije svega žalosno....i o tom osuđivanju ili u ovom slučaju neosuđivanju govorim! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Močvara je KANTA, jedan dan kako sam dobio na par dana ganjc novi Passat (e, da bio je petak) reko idemo se zajebavat po grad, zovem svoju bagru i svi za kurac, rade, spava im se.... reko ko vas jebe ode ja solo! Prvi put ikad zapičim u Močvaru (ne znam šta mi bi...) kad sam došao tako, ekipa bolesna, makje mi ko da sam došo na bojno fukin polje, svi u nekim vojnim hlačama, kožnim jaknama, duga kosa, pa gro nekih punkera, jebeni KARITAS što se tiče odjevanja. Parkam se pred ulaz i gledam, dal da uđem među te kokošare (ja drito došo s posla sav ušminkan). Izađem iz auta, odma 3 dembosa do mene....:"Di si frende, kaj mai, šta ima u Šibeniku?" (auto imo ŠI rege). Promrmljam si u bradu "bem vam kevu svima, ode ja u Pašu!!!" Neponovilo se !
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? jel ideš tamo? jel te netko tjera tamo? ne ja bi da se zakonom zabrani narodna glazba, ali koji sam ja ku*ac uopće, ne idem na mjesta koja me ne zanimaju pa mi tako svejedno..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? nemoj tako, bolje da su tamo nego da idu po gradu s nama šminkerima ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Re: Kraj Močvare??? Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: Kraj Močvare??? Jel se onda to zatvara na kraju? Nisam tamo nikada bio, ali ono, te alternativne butre mi izgledaju ko da su izašle iz smeća. Mislim, bez uvrede.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Re: Kraj Močvare??? Citat:
![]()
__________________ Little girl with big ideas "Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mocvara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.

Ili osudite sve redom, ili nemojte nikoga osuđivati
koje jadno razmišljanje? trpaš mi u usta ono šta nisam rekao? to je jadno.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje