Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; Isto i ja kazem kad prodjem pored Salate i onih ''mondenih'' mjestasca tipa Tkalca...kao vidi ih, sve sami bogovi......

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-07, 17:39   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Re: Kraj Močvare???

Isto i ja kazem kad prodjem pored Salate i onih ''mondenih'' mjestasca tipa Tkalca...kao vidi ih, sve sami bogovi...cijeli Olimp se spustio tu dolje....c....

A joooj, Horny ti si mene bas naso pikat u tocke koje iziskuju ''kenjanje do besvjesti''...jos i Zidovi...ajme. Nekako cu pregrist jezik i samo zaokruziti na Krzelja...ako imas volje i zelje, slobodno dodji veceras u Rune, na Old Europe Cafe music slusaonu (muzikfantastique), iliti labela koji se bavi izdavanjem industrial ambijentalne i elektronicke noise glazbe...ako bas zanemaris nijanse koje meni puno znace, moci ces lijepo reci da si bio na nekoj dark techno slusaoni, a ako zapamtis i puni naziv bit ces cool medju skvadrom iducih tjedan dana...ili ti je ispod casti uci u bivsi bikerski bircuz...ma...deja vu je inace tematska slusaona, najcesce u Mochvari, s povremenim izletima u koncerte...zadnji bio koncert electropunk banda Ilegalne Emocije....ok,prestajem....

(*znala sam ja da cim spomenem zgodne zene svi padaju nicice i detaljno se raspituju za mjesto....)
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 17:50   #32 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Rune, na Old Europe Cafe, di je to...koji dio grada?

Ispod kakve časti, dapače..... sve treba vidjet.

e, sad sam vidio na link, jel to kraj Kamenitih Vrata? Ak je, jednom sam prolazio tam i birtija je puna bradatih/brkatih i
debelih bajkera, pa tam nema c od cura, a oni motorđije sam čekaju nekog da mu zabiju kriglu u čelo

Zadnji Uredio HornedRapid : 22-04-07 u 17:53.
HornedRapid je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 18:07   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Nije nedjeljom dok Krzelj ''vlada''....da ti pravo kazem ni ne znam kak to mjesto izgleda dok je puno brkatih i bradatih...cak i mene ta slika pomalo plasi...
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 18:16   #34 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Ako ćeš ti carice bit tamo onda ću da dodjem, al moram da zovem frenda jer sam ja polupao auto sinoć (niš strašno), al ne vozi,
ak je on za doći ćemo.

Nego, evo ovak, ja ću da obučem bijelo odijelo ,i crvenu kravatu, , a ti kad me uočiš slobodno priđi, ok? Ili, kaj?

mislim, nije meni do muzike, al kako ti kažeš, bit ću kul među škvadrom tjedan dana, a to je najbitnije, zar ne ?

Zadnji Uredio HornedRapid : 22-04-07 u 18:19.
HornedRapid je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 18:37   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Hmmm, ovo je vec za PM....ccc....
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 18:16   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Čujem da po novom, šank u močvari radi do ponoći, a fajrunt je oko 3...

mislim wtf???
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 18:46   #37 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Da, sad sam baš pročitao

Al, koliko sam ja skužio ekipa se tam ionako uglavnom vani oblokava

Uglavno, nadam se da to neće primjenjivat po ostatku Zagreba, jer vidim neke fore da je po zakonu zabranjeno davat cugu polje ponoći. KATASTROFA
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 16:22   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 19
boris1984 se izdvaja iz mase

Rapid stari...nemoj bit zatupljen i brijat lose sprehe...ako ti se gledaju R n B pice onda odi u hemingway ili gjuru srijedom...stani na sank..odradi prije teretanu..izbaci rukicu i zabrij da si vazan..+obavezatno odjelo koje govori---direktor sam u velikoj firmi ali sam zadrzao tu mladenacku zaigranost tako da sam ja savrseni muskarac....svi volimo srat tako..ukljucujuci i mene

odi u mocvaru na dirty dancing jedan put..obuci staru odjecu jel ces bit sav prljav i probaj se opusitit i zabavit...vjeruj mi..bit ce ti je...no dobro!!
boris1984 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 21:41   #39 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Citat:
Pravi autor: boris1984 Pogledaj Poruke
odi u mocvaru na dirty dancing jedan put..obuci staru odjecu jel ces bit sav prljav i probaj se opusitit i zabavit...vjeruj mi..bit ce ti je...no dobro!!
Vidiš, odlučio ja još ne tako davno da odem u Mocharu i povedem svoju ekipu.

nek se nitko ne uvrijedi jer ja ne mislim tako već sam prenosim što mi je kompić rekao kad sam ga zvao u Mochvaru, kaže on na moj upit :"Da, ziher ću ić u Mochvaru.....pa tam te neće pustit ak nisi prljav"

Uglavnom, došao sam tam i predomislio se čim sam se parko ispred (Detaljno objašnjenje je navedeno tam 3-4 strane prije).
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 22:20   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Vidim opet me zalostis po topicu Mochvara, HornedRapid...c c c....

Ne znam koliko bi ti smrdilo dupe i sise zategnuto u lateksu i nogice u platformicama, kose do struka i lica kao bomboni...srecom ima i onih manje opasnih facica, a ako te muci muski rod doticnog mjesta, onda ja mislim da se ipak radi samo o strahu za tvoj ''sminkerski'' ego i bojazni od konkurencije...

Pusti ti nama da smrdimo uz Savu i na Jabukovcu, a vi samo ''aromatizirajte'' tamo oko Jaruna i Vrapca....

Ili jednostavno se sramis priznati da zapravo ne znas cagat na dobru mjuzu?!?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mocvara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111