| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; Jel se to nazire rekord HornedRapid?!? Problem i je u freakin' sanku i donosenja pravilnika za Mochvaru kao mjesta koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Jel se to nazire rekord HornedRapid?!? Problem i je u freakin' sanku i donosenja pravilnika za Mochvaru kao mjesta koje sljaka kao nocni klub, a ne bircuz...gluposti. Uostalom prosvijetli me Horny sto je bilo sinoc na repertoaru u 'Chvari?!?
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? hehe, nope, nije rekord, ali sad su mi kompanjoni dali jasno do znanja da više NIKAD se neće dat nagovorit na Mochvaru, a meni tam baš bilo OK premda su mi ti likovi malo , bit ću iskren, BANANA, za cure sve 5. Nemam ti pojma što je bilo, al tamam kad sam došao onaj frajer Bare je odlazio iz Mochvare, koji lik, pravi seljo ! Jesi bila tam u petak ili ?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Not me....idem tamo ciljano, a ne kad nabasam. Nisam vise bas pobornik besmislenih izlazaka. Odem na deja vu ili twilight, tu i tamo koji koncert. Eto.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-12-07 Godina: 18
Poruka: 12
![]() | Zatvaranje velikog kluba Evo skoro 9 godina Močvara uveseljava mnoge ljude, Tamo je održano toliko puno koncerata i kulturnih događanja da to nije brojivo... A sada je oće zatvoriti... znam da ne idete svi u močvaru, ali i vi koji ne idete bilo bi ljepo od vas kad bi odvojili minutu i potpisali ovu peticiju, jer nekima to zaista puno znaci.. PETICIJA |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Zatvaranje velikog kluba evo ja hoću,iako nikada nisam bio! iz solidarnosti prema onima koji ju vole!!
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Kaj opet doslo vrijeme za spasavanje...joooj, a ja misla (naivka) kak je to iza gospodje Mochvare...a nis, moj potpis je tam , pa ak upali (a, MORA inace ce Bandic ) odlicno...ja prva ne dam da se zatvori.
| | |
![]() |
| Tagovi: mocvara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

) odlicno...ja prva ne dam da se zatvori.