| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; mene plaši ak se zatvori čvara di bu ti klinci izlazili.. svi budu nahrupili u purgeraj i jabuku a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 250
![]() | Re: Kraj Močvare??? Vidio sam par puta likove iz te Močvare kak idu doma u jutarnjim satima. Pa baš i nebi volil da mi netko takav uđe u stan, ali ja sam samo tip s puno predrasuda (onaj kaj nije kosu opral ovaj mjesec, on nije zmazan on je samo pripadnik jedne subkulturne grupe ljudi, Onaj kraj njega kaj je urokan s nekom drogom, ne on nije urokan on jedino tako može izraziti svoje nadahnuće glede umjetnosti ) ![]()
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Joj, kada gledate samo vanjstinu ![]() Opet, to je stvar pojedinca, rade bih da mi netko takav ude u stan nego hrpa naprlitanih sminkera..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #64 (permalink) |
![]() | Re: Kraj Močvare??? Nisi skužila ali nema veze ! Ne radi se tu niti o alternativcima, niti o šminkerima , ma o nikakvom izgledu i nemoj generalizirat kao ono alternativci su super, šminkeri su smeće i sl.
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Nego o cem se radi onda?!? Bas me zanima...da si i dalje samo jedan tip sa predrasudama?!?! Droga je prisutna svugdje, alkohol pogotovo, pa ne znam o cem se tu radi...o tome sto ovi iz Mochvare idu pjehaka, a oni iz Sokola limuzinom?!?! I to sto netko nosi marte ne znaci da se ne pere, znaaaas?!?! Ili ne znas...whatever. U svakom slucaju ne bi ni ja dosla doma nekome tko ima stav da sam prljavo nevrijedno smece jer idem doma pjeske iz Mochvare i imam mrezaste carape ili kaj god....a takodjer ne bi ni da zatvore to mjestasce ipak je to i neki pocetak za klince u nasem gradu...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() | Re: Kraj Močvare??? Da u pravu si ja sam smeće s predrasudama jer ne želim da mi se djete bude urokano zmazano čudovište i daj bože da ju stvarno zatvore pa da to nije početak za klince u našem gradu. Ima puno boljih početaka, od kazališta, kina, izložaba, a i normalnih mjesta za izlazak gdje nećeš morati misliti dali će tip iz tebe izvaditi malog i počet pišati po tebi.
| | |
| | #67 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? pazi sad, krizma. prvo sjedni na stolac da ne padneš na guzu od šoka nakon što ti kažem: psst, ali i ta ekipa u martama ide i u kazalište i na izložbe i u kina, naravno. vjerojatno ne svi, naravno ne treba ni tu generalizirati ali siguro im nije na ta mjesta zabranjen ulaz jerbo netko misli da su urokani i da se ne peru. edit: i još nešto. najlakše je krivo suditi o nečemo što ne poznaješ dovoljno. da provedeš neko vrijeme (možda ti je to nezamislivo) među tim ljudima, siguran sam da bi promijenio mišljenje.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... Zadnji Uredio ševa : 22-03-08 u 11:25. |
| | |
| | #69 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Citat:
(sarkazam, jel?)*newsflash* Nisu svi metalci/alternativci/goticari/darkeri/pankeri/itd, itd, itd. prljavi i zmazani. *newsflash* Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 22-03-08 u 12:52. | ||
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj Močvare??? Citat:
Cijeli svoj zivot zivim u ''intelektualno i kulturno nadahnjujucoj'' obiteljskoj atmosferi i znam da iz toga samo se grade zidovi spram van, a ne dobri poceci. Mochvara je odlicno mjesto koje objedinjuje gro stvari, i to dobrih stvari. Ne isplati se nabrajati, jer oni koji znaju, znaju i ne vidim razlog mogucem stopiranju svega toga. Uostalom zatvore li ju, naci ce se nacin da se otvori drugdje...ali cemu?!?! Jer ovakvi frikovi kao ti ne zele imati izbor u gradu. Stvarno volim glazbu i obooozaaavam plesati. Kaj da se dobro isplesem u kazalistu ili na tecaju salse?!?! Sve ima svoje mjesto i vrijeme (o bozeee, starim pocela sam koristiti stare narodne postapalice!!!! ).Ponavljam se na ovoj temi tu i u svakodnevnom zivotu da mi je vec zlo...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mocvara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:19.

pametni znaju 

(sarkazam, jel?)