Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Kraj Močvare??? u Društvo forumu; mene plaši ak se zatvori čvara di bu ti klinci izlazili.. svi budu nahrupili u purgeraj i jabuku a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 14:59   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,132
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase
Re: Kraj Močvare???

mene plaši ak se zatvori čvara di bu ti klinci izlazili..

svi budu nahrupili u purgeraj i jabuku
a i sad je tam krcato...
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 07:33   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 250
krizma7 se izdvaja iz mase

Vidio sam par puta likove iz te Močvare kak idu doma u jutarnjim satima. Pa baš i nebi volil da mi netko takav uđe u stan, ali ja sam samo tip s puno predrasuda (onaj kaj nije kosu opral ovaj mjesec, on nije zmazan on je samo pripadnik jedne subkulturne grupe ljudi, Onaj kraj njega kaj je urokan s nekom drogom, ne on nije urokan on jedino tako može izraziti svoje nadahnuće glede umjetnosti )
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 13:23   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Joj, kada gledate samo vanjstinu
Opet, to je stvar pojedinca, rade bih da mi netko takav ude u stan nego hrpa naprlitanih sminkera..
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 18:51   #64 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Joj, kada gledate samo vanjstinu
Opet, to je stvar pojedinca, rade bih da mi netko takav ude u stan nego hrpa naprlitanih sminkera..
Nisi skužila ali nema veze ! Ne radi se tu niti o alternativcima, niti o šminkerima , ma o nikakvom izgledu i nemoj generalizirat kao ono alternativci su super, šminkeri su smeće i sl.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 19:08   #65 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Nego o cem se radi onda?!? Bas me zanima...da si i dalje samo jedan tip sa predrasudama?!?!

Droga je prisutna svugdje, alkohol pogotovo, pa ne znam o cem se tu radi...o tome sto ovi iz Mochvare idu pjehaka, a oni iz Sokola limuzinom?!?!
I to sto netko nosi marte ne znaci da se ne pere, znaaaas?!?! Ili ne znas...whatever.

U svakom slucaju ne bi ni ja dosla doma nekome tko ima stav da sam prljavo nevrijedno smece jer idem doma pjeske iz Mochvare i imam mrezaste carape ili kaj god....a takodjer ne bi ni da zatvore to mjestasce ipak je to i neki pocetak za klince u nasem gradu...
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 05:38   #66 (permalink)
Regularni forumas

Da u pravu si ja sam smeće s predrasudama jer ne želim da mi se djete bude urokano zmazano čudovište i daj bože da ju stvarno zatvore pa da to nije početak za klince u našem gradu. Ima puno boljih početaka, od kazališta, kina, izložaba, a i normalnih mjesta za izlazak gdje nećeš morati misliti dali će tip iz tebe izvaditi malog i počet pišati po tebi.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 10:14   #67 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

pazi sad, krizma. prvo sjedni na stolac da ne padneš na guzu od šoka nakon što ti kažem:

psst, ali i ta ekipa u martama ide i u kazalište i na izložbe i u kina, naravno.

vjerojatno ne svi, naravno ne treba ni tu generalizirati ali siguro im nije na ta mjesta zabranjen ulaz jerbo netko misli da su urokani i da se ne peru.

edit: i još nešto. najlakše je krivo suditi o nečemo što ne poznaješ dovoljno. da provedeš neko vrijeme (možda ti je to nezamislivo) među tim ljudima, siguran sam da bi promijenio mišljenje.

Zadnji Uredio ševa : 22-03-08 u 11:25.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 10:49   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

ja bi volio bit alternativac...jeli mi kasno da to postanem????
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 12:50   #69 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
Da u pravu si ja sam smeće s predrasudama jer ne želim da mi se djete bude urokano zmazano čudovište i daj bože da ju stvarno zatvore pa da to nije početak za klince u našem gradu. Ima puno boljih početaka, od kazališta, kina, izložaba, a i normalnih mjesta za izlazak gdje nećeš morati misliti dali će tip iz tebe izvaditi malog i počet pišati po tebi.
A kao sminkeri idu tamo?? Opcenito, pogledaj svu danasnju mladez, mislim da im kazalista, kina i izlozbe nisu bas na prvom mjestu.. Da, da, tvoje djete ce biti takvo, i cak ce svaku nedjelju ici na misu ! (sarkazam, jel?)

*newsflash* Nisu svi metalci/alternativci/goticari/darkeri/pankeri/itd, itd, itd. prljavi i zmazani. *newsflash*

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
pazi sad, krizma. prvo sjedni na stolac da ne padneš na guzu od šoka nakon što ti kažem:

psst, ali i ta ekipa u martama ide i u kazalište i na izložbe i u kina, naravno.

vjerojatno ne svi, naravno ne treba ni tu generalizirati ali siguro im nije na ta mjesta zabranjen ulaz jerbo netko misli da su urokani i da se ne peru.

edit: i još nešto. najlakše je krivo suditi o nečemo što ne poznaješ dovoljno. da provedeš neko vrijeme (možda ti je to nezamislivo) među tim ljudima, siguran sam da bi promijenio mišljenje.
Tocno tako..

Zadnji Uredio vibica : 22-03-08 u 12:52.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 21:21   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
E, pa ja zelim da mi klinac bude oslobodjen ovakvih predrasuda, ali dok ima bas onih koji ce takve i ostale predrasude potpirivati jebes preventivu.

Cijeli svoj zivot zivim u ''intelektualno i kulturno nadahnjujucoj'' obiteljskoj atmosferi i znam da iz toga samo se grade zidovi spram van, a ne dobri poceci.
Mochvara je odlicno mjesto koje objedinjuje gro stvari, i to dobrih stvari. Ne isplati se nabrajati, jer oni koji znaju, znaju i ne vidim razlog mogucem stopiranju svega toga.
Uostalom zatvore li ju, naci ce se nacin da se otvori drugdje...ali cemu?!?! Jer ovakvi frikovi kao ti ne zele imati izbor u gradu.

Stvarno volim glazbu i obooozaaavam plesati. Kaj da se dobro isplesem u kazalistu ili na tecaju salse?!?! Sve ima svoje mjesto i vrijeme (o bozeee, starim pocela sam koristiti stare narodne postapalice!!!! ).
Ponavljam se na ovoj temi tu i u svakodnevnom zivotu da mi je vec zlo...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mocvara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113