| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Makarska izlasci u Društvo forumu; ide ko u makarsku, ja idem slj. tjedan bio već znam da ima dosta klubova, ali eto koji je po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| butsecks | Re: Makarska izlasci Najviše se izlazi na Lištun, di su onih 4,5 kafića, ali tamo rano zatvaraju, u Deepa (pećina) a nedavno se otvorio disco Petar Pan, to je bivši disco Opera... sad tu dolazi neka Niki Belluci.. ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Makarska izlasci Citat:
![]() ako voliš narodne ajde u bebića a sad je ovde petar pan vrlo aktualan jedno vrime bio je i popay dobar ali ne više.. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Makarska izlasci ja sam tam trebo ic tj mogu i jos al nznm di cu izlazit jer nznm bas ekipu tam i sve to..znam jedino onu stariju ekipu od 18 godina al kaj cu s njima di se tam izlazi i kakva je ekipa?
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Makarska izlasci Citat:
pošto je tebi 15 godina ja ti nemogu pomoći ![]() jesi star za luna park,autići,konjići i te sheme ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Makarska izlasci Petar Pan ,buahahahhaaaa odmah se sjetim Michaela Jackson i zapitam se dali nam vlasnik tog "diska" ex.hrv. nogometaš Alen šprintam al ne umem s loptom Bokšić šalje neku skrivenu poruku. Sve u svemu pristojno mjesto. A Makarska je toliko dobra za izlazak da uopće ne moraš razmišljati di ćeš i šta ćeš , samo te masa nosi. Preko dana preporučujem BuBu
__________________ Nemam sig... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Makarska izlasci I ako netko misli uzeti kebab u radnji koja se (mislim) zove Kantun - neka ne govori ženski kaj tam radi da "natrpa mesinom" jer to raspizdi gazdu. To sam ja rekao pa mi je počeo sa svojom gorila matematikom o pokrivanju cijele sezone u 2 i pol mjeseca rada... |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Makarska izlasci Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.