| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Marenda nakon izlaska u Društvo forumu; Samo za one koi nakon pijane veceri imaju obicaj,a i ogromnu glad od dosta alkohola posjetit lokalne fast fudove,... |
| Vidi Rezultate Anketa: Sta jedete i s cime jedete ? | |||
| Burek | | 7 | 20.00% |
| Krafne i kolaci | | 0 | 0% |
| Pizza | | 4 | 11.43% |
| Topli | | 5 | 14.29% |
| Čevapi,hamburger,čizburger i ostali burgeri | | 12 | 34.29% |
| Piletina,puretina ...perad | | 2 | 5.71% |
| Škampi,lignje ...morske nemani | | 1 | 2.86% |
| Čips i cokoladice sa lokalne benzinske | | 1 | 2.86% |
| U restoran po finu hranu..ima se moze se | | 0 | 0% |
Jebes hranu daj alkohola | | 3 | 8.57% |
| Glasači: 35. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Marenda nakon izlaska Samo za one koi nakon pijane veceri imaju obicaj,a i ogromnu glad od dosta alkohola posjetit lokalne fast fudove,pekare,benzinske,restorane itd.. Sta je najvise zderete i s cime ?
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marenda nakon izlaska pošteno se nemogu naliti bez klope najchesche klopa iz american donuta.. one bijele krafne,one s kokosom,neki sendvič ili tak nekaj ali to samo na kraju izlaska ![]() a ovak daj nekaj konkretnog..šunkice,kulena,šunkice i to..ali inache se naklopam prije i onda idemo feshtat..ali vishe ne pijem.. a ono nije to sad nekaj odredjeno |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Do'h! | Re: Marenda nakon izlaska Dok sam u Brodu, imam pekaru na putu kući koja radi cijelu noć. Uglavnom se jede burek, koji je star bar 2 dana, ugrijan u mikrovalnoj i imaš osječaj kao da žvačeš gumu , kad nema bureka, onda kupimo kruh i čokoladno mlijeko pa to žuljamo ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marenda nakon izlaska inace tamanim piletinu bez ikakvih namaza salata+pome+krastavci+kukuruz i uglavnom biljke ![]() u osijeku tamo kraj q-cluba u onoj ulici ima vrhunska pekara burek i pizza mislim da je 5kn komad,3 picete i burek sam poia odlicni su bili
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Marenda nakon izlaska Da, obavezno prije nego krenemo doma iz grada uvijek potamanim ili pizzu, ili burek, ili sendvič, bilo šta al mora se nešto , šta god ima ![]() Sad nedavno se otvorilo ono ispod robne kuće Ri šta radi cijelu noć, neznam kako se zove točno, ali tamo smo redovni gosti nakon izlaska zadnjih par tjedana ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Marenda nakon izlaska ne biram, mogu pojesti bilo što ako sam dovoljno pripit inače ako se jače napijem ne jedem i svečano si obećavam da više neću jesti nakon izlaska
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Marenda nakon izlaska Ma daj bilo sto nije me briga glavno da je jestivo ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

najchesche klopa iz american donuta.. one bijele krafne,one s kokosom,neki sendvič ili tak nekaj ali to samo na kraju izlaska