| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Mate Misho Kovach u Bestu,08.12.2007. u Društvo forumu; Ljudi, jel ko bio sinoch u Bestu!?? Ako je, molim komentare, meni je bili vrhunsko, Misho je stvarno legenda!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07 Lokacija: poljud, sjeveroistok! Godina: 24
Poruka: 330
![]() | Mate Misho Kovach u Bestu,08.12.2007. Ljudi, jel ko bio sinoch u Bestu!?? Ako je, molim komentare, meni je bili vrhunsko, Misho je stvarno legenda!! ![]()
__________________ Tuđi čovik nikad neće znatu što to veže dalmatinske ljude... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mate Misho Kovach u Bestu,08.12.2007. Jesam ja. Bilo je odlično do nekih tri, a onda je počeo toliko o Dalmaciji pjevati da bi i jednom dalmatincu to bila overdoza.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07 Lokacija: poljud, sjeveroistok! Godina: 24
![]() | Re: Mate Misho Kovach u Bestu,08.12.2007. bilo je odlichno do kraja.. pa misho je Dalmatinac, sinoch je u bestu bilo 85%, ako ne i ishe dalmosha... Mishu za predsjednika!!
__________________ Tuđi čovik nikad neće znatu što to veže dalmatinske ljude... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mate Misho Kovach u Bestu,08.12.2007. Onda je cijelo moje društvo bilo u onih 15 %. Je Dalmatinac je, jasno. Ali drugi dio je bio previše Dalmacije, mora, maslina u sred Zagreba Nemam ništa protiv, odlično... Ali on ima puno boljih pjesama koje je mogao pjevati umjesto tih. Ali slažem se- LEGENDA!! I najbolji pokret ruke koji sam ikad vidila kada ekipi želi reći da pjevaju umjesto njega. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Mate Misho Kovach u Bestu,08.12.2007. pa odradio je on sve svoje hitove, ali mi nije jasno zashto je na kraju tri puta otpjevao Moj zhivote shto me snadhe, a ne dalmaciju u mom oku...
| | |
![]() |
| Tagovi: best, kovach, mate, misho |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.

Nemam ništa protiv, odlično... Ali on ima puno boljih pjesama koje je mogao pjevati umjesto tih.