| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi mile kitic u bestu u Društvo forumu; napokon to sam samo cekao dali ide tko?ja idem sigurno.vec imam kartu!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mile kitic u bestu evo, već trčim
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: mile kitic u bestu di si kupio kartu i posto? Ne znam dal cu ici jer se bojim da bi mi se pokvario dojam s proslog koncerta iz lampasa.Naime slikao sam se i upoznao sa milom i bas je covjek od naroda i za mene je car.Uvijek pita sta publika hoce,pojedince pita koju pjesmu hoce i car je za razliku od umisljene seke koja uopce nema kontakt sa publikom ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mile kitic u bestu Citat:
i nisam išla u petak iz istog razloga... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-06 Godina: 23
Poruka: 4
![]() | Re: mile kitic u bestu jes... bilo je super. svi fanovi mileta posjetite mile kitic fun club i dodjite na forum. e da, ako imate slike iz besta, ili drugih nastupa slobodno stavite tamo, ili meni na email. |
| | |
![]() |
| Tagovi: best, mile kitic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.