| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Mitar Mirić u Lampašima u Društvo forumu; Kaj si se zaljubila u ivana zaka.A u ku...! Pa covjek je selkjacina veca od pol gostiju.A kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Kaj si se zaljubila u ivana zaka.A u ku...! Pa covjek je selkjacina veca od pol gostiju.A kad pocne pjevat to je zivi smijeh. I lampasi nisu par kilometara od zagreba nego 28km I mitar je car
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Citat:
......znaci lampasi su nakon zagreba ? jer mi neko rekao kod karlovca? | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima ides starom cestom do Zagreba i ne mozes promasit!! blize su Zagrebu nego Karlovcu ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-06 Godina: 23
Poruka: 60
![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Ivan Zak toliko lose pjeva da ga treba zabranit.kad je na Dragani pjevao prije nje svoj repertoar od 6 pjesama,ljudi su mu fuckali i pokazivali srednji prst.onaj nepristojni. i,da,Mitar je stara faca.. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Evo ti slikice.Uzivaj hahahaha.Ivan Zak koji lik. Disco club Lampaši - Ivan Zak i grupa Versage
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Pa lijepo sam ti reko da je seljak.(u pogrdnom smislu).Prave seljake postujem muka mi je kad god ga cujem
| | |
![]() |
| Tagovi: lampas ima, miric, mitar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

......znaci lampasi su nakon zagreba ? jer mi neko rekao kod karlovca?