| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Mitar Mirić u Lampašima u Društvo forumu; hehe,znaci on muci ljude koji dodju u lokal svojim pjesmama,,valjda nitko ga nije htio da nastupa pa si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Beograd Godina: 40
Poruka: 153
![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Nikad mi nece biti jasni "poljoprivredni shlageri" Mitar ...Pa njeg niko ne slusha ni ovde.Uvek se iznerviram kad ih vidim na TV-u Prodaju..njivu, kravu i snimaju CD Uzhasssssssssssss |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Mitar je pocasni clan Hagan's City-a i pazite sto pricate o njemu ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Kaj Mitar nema dobrih stvari... Ima se može se... ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| charolastra | Re: Mitar Mirić u Lampašima Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-08-07 Godina: 27
Poruka: 20
![]() | Re: Mitar Mirić u Lampašima Citat:
Jedino se možda previše ufura u scenski nastup... A ovako je čak i simpatičan... Ali ne znam šta cure vide u njemu, svaka frendica koju sam dovela tamo se zapalila za njega, njih bar pet... Meni su bolji oni Klemm redari, ajme što su, mmmmmmmmmm ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lampas ima, miric, mitar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

...Pa njeg niko ne slusha ni ovde.