| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Mi imamo 15 godina (frendice i ja), i veoma nas zanima šta vi mislite: da li ima dovoljno r'n'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 217
![]() | Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Mi imamo 15 godina (frendice i ja), i veoma nas zanima šta vi mislite: da li ima dovoljno r'n'b i hip-hop klubova za našu dob u Zagrebu? Do sad nam je jedina nada bio Stross,Gradec,kako god. Ali...i on nas je razočarao. Tamo više ne izlaze ljudi koji stvarno slušaju tu glazbu,a o stilu oblačenja da i ne govorimo. I JOŠ NEŠTO NAS ZANIMA,ZAŠTO LJUDI POTIČU SLUŠANJE FOLKA I OSTALOG SRANJA TIME ŠTO SE ZAGREB MOŽE POHVALIT S NEKOLIKO NARODNJAČKIH KLUBOVA A HIP-HOP I R'N'B KLUBOVA NEMA NIGDJE.NAŠA PORUKA JE DA SE OTVORI NEKO MJESTO KOJE ĆE POTICIATI SLUŠANJE KVALITETNIJE GLAZBE TIME ŠTO ĆETE OMOGUĆITI NAMA MLADIMA DA ODRASTAMO UZ GLAZBU KOJA VRIJEDI NEŠTO A NE KOJA ĆE NAS SAMO JOŠ VIŠE POTICATI DA PIJEMO,PUŠIMO I UBIJAMO KAD SMO U DEPRESIJI!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Imate 15 godina... šta će vama uopće klubovi???
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Ne samo hip-hop,nego i r'n'b... Ako si ikad poslušao koju dobru pjesmu tog žanra znat ćeš o ćemu govorimo...nemamo mi ni ništa protiv popa,sve dok to nisu narodnjaci. A i ako si bio u nekom narodnjačkom klubu i za to ćeš znati zašto govorimo da nas potiče na pušenje,alkohol i ubijanje... zato jer je nekog ostavila cura ili zbog "kafane" ...idt. Dok oni koji slušaju r'n'b,hip-hop pjesme,slušaju možda isto o izgubljenoj ljubavi ali na kvalitetniji način,manje samoubilački,to su pjesme na koje se može plesat na neki način osim da se ruke drže u zraku. Da,da sad bi mi trebali subotom zijevat doma,a to nam je jedini dan za malo zabave. Pa šta ti imaš protiv klubova za mlađe, nitko ne kaže da ti trebaš tamo ić, to je ionako primjereno našim godinama, ali ne brini toga ionako NEMA u Zagrebu. Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 16:27. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | ako je sve puno klinaca onda neznam zašto nas ne puštaju u euforiju,piranju na jarunu i ostale poštene klubove di se pušta dobra glazba a ne cajke??daj mi molim te odg na to....ja isto mislim da je stross za sad jedino mjesto koje je ajmo reć ok al ni on nije nešto,ekipa koja tam dolazi je za ne komentirat i što se tiče oblačenja a i ponašanja....kad sam počela tamo izlazit to je bilo prošle godine u 4 mj.(prije sam izlazila na teen partije u Saloonu) to mi se mjesto činilo idealno zato što mi se sviđala glazba koju tam puštaju i zato sam se mogla pošteno isplesat i zabavit se, upoznat nekog...nisam od onih koji dođu u disko radi barenja to mi je debilno i po meni je to neodgovorno al dobro ko voli nek izvoli ili radi cuganja dok se ne ubijem...želim neko mjesto di se mogu dobro zabavit i doć čitava doma!!!dal puštaju mlađe od 18 u bugallu? I umjesto kaj nam se ismijavate kaj imamo samo 15 god. mogli biste ostaviti koji koristan odgovor....unprijed hvala!!! ![]() I daj mi molim te reci u koje ti to onda klubove ideš da je sve puno klinaca!?Nabroji mi te klubove di puštaju nas mlađe od 18 god.!? Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 16:28. |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
Citat:
![]() za r'n'b stvari znam da su u gjuri2. svaki cas mi dolaze neki mailovi za r'n'b confusion. mislim da ti je i u aquariusu isto takva vrsta glazbe. ne bih znala sigurno. i btw. tko kaze da se ne moze plesati na metal?? ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. | ||
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
A i evo da znaš mi ne idemo u takve klubove, ja barem iz poštovnja prema starijima koji tamo izlaze,a i oni koji tamo izlaze vjerojatno izlaze jer nemaju gdje drugdje. Zar nije Gjuro za starije? ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
za r'n'b i hip hop znam da je u gjuri, za ostale klubove ne znam. ne zalazim tamo ![]() gdje inace izlazis? pa zar nije stross za tako nesto?
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko, hip hop, noc |
« ZRĆE-izlizano ili jos uvijek popularno okupljalište mladih?
|
U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.