Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Mi imamo 15 godina (frendice i ja), i veoma nas zanima šta vi mislite: da li ima dovoljno r'n'...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-07, 23:42   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 217
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Mi imamo 15 godina (frendice i ja), i veoma nas zanima šta vi mislite: da li ima dovoljno r'n'b i hip-hop klubova za našu dob u Zagrebu? Do sad nam je jedina nada bio Stross,Gradec,kako god. Ali...i on nas je razočarao. Tamo više ne izlaze ljudi koji stvarno slušaju tu glazbu,a o stilu oblačenja da i ne govorimo. I JOŠ NEŠTO NAS ZANIMA,ZAŠTO LJUDI POTIČU SLUŠANJE FOLKA I OSTALOG SRANJA TIME ŠTO SE ZAGREB MOŽE POHVALIT S NEKOLIKO NARODNJAČKIH KLUBOVA A HIP-HOP I R'N'B KLUBOVA NEMA NIGDJE.NAŠA PORUKA JE DA SE OTVORI NEKO MJESTO KOJE ĆE POTICIATI SLUŠANJE KVALITETNIJE GLAZBE TIME ŠTO ĆETE OMOGUĆITI NAMA MLADIMA DA ODRASTAMO UZ GLAZBU KOJA VRIJEDI NEŠTO A NE KOJA ĆE NAS SAMO JOŠ VIŠE POTICATI DA PIJEMO,PUŠIMO I UBIJAMO KAD SMO U DEPRESIJI!!!
Tenisačica-zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 05:46   #2 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
A NE KOJA ĆE NAS SAMO JOŠ VIŠE POTICATI DA PIJEMO,PUŠIMO I UBIJAMO KAD SMO U DEPRESIJI!!!
Hip hop glazba je u skladu s nekim moralnim vrijednostima?!?
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 12:16   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,189
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Imate 15 godina... šta će vama uopće klubovi???
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 12:21   #4 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Hip hop glazba je u skladu s nekim moralnim vrijednostima?!?
Ne samo hip-hop,nego i r'n'b... Ako si ikad poslušao koju dobru pjesmu tog žanra znat ćeš o ćemu govorimo...nemamo mi ni ništa protiv popa,sve dok to nisu narodnjaci. A i ako si bio u nekom narodnjačkom klubu i za to ćeš znati zašto govorimo da nas potiče na pušenje,alkohol i ubijanje... zato jer je nekog ostavila cura ili zbog "kafane" ...idt. Dok oni koji slušaju r'n'b,hip-hop pjesme,slušaju možda isto o izgubljenoj ljubavi ali na kvalitetniji način,manje samoubilački,to su pjesme na koje se može plesat na neki način osim da se ruke drže u zraku.

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Imate 15 godina... šta će vama uopće klubovi???
Da,da sad bi mi trebali subotom zijevat doma,a to nam je jedini dan za malo zabave. Pa šta ti imaš protiv klubova za mlađe, nitko ne kaže da ti trebaš tamo ić, to je ionako primjereno našim godinama, ali ne brini toga ionako NEMA u Zagrebu.

Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 16:27.
Tenisačica-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:12   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 33
peace joe se izdvaja iz mase

Citat:
Da,da sad bi mi trebali subotom zijevat doma,a to nam je jedini dan za malo zabave. Pa šta ti imaš protiv klubova za mlađe, nitko ne kaže da ti trebaš tamo ić, to je ionako primjereno našim godinama, ali ne brini toga ionako NEMA u Zagrebu.
ima, i to previše. jer di got da odeš van, sve je puno klinaca.
peace joe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:27   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
hiphop girl se izdvaja iz mase
Question

ako je sve puno klinaca onda neznam zašto nas ne puštaju u euforiju,piranju na jarunu i ostale poštene klubove di se pušta dobra glazba a ne cajke??daj mi molim te odg na to....ja isto mislim da je stross za sad jedino mjesto koje je ajmo reć ok al ni on nije nešto,ekipa koja tam dolazi je za ne komentirat i što se tiče oblačenja a i ponašanja....kad sam počela tamo izlazit to je bilo prošle godine u 4 mj.(prije sam izlazila na teen partije u Saloonu) to mi se mjesto činilo idealno zato što mi se sviđala glazba koju tam puštaju i zato sam se mogla pošteno isplesat i zabavit se, upoznat nekog...nisam od onih koji dođu u disko radi barenja to mi je debilno i po meni je to neodgovorno al dobro ko voli nek izvoli ili radi cuganja dok se ne ubijem...želim neko mjesto di se mogu dobro zabavit i doć čitava doma!!!dal puštaju mlađe od 18 u bugallu? I umjesto kaj nam se ismijavate kaj imamo samo 15 god. mogli biste ostaviti koji koristan odgovor....unprijed hvala!!!

Citat:
Pravi autor: peace joe Pogledaj Poruke
ima, i to previše. jer di got da odeš van, sve je puno klinaca.
I daj mi molim te reci u koje ti to onda klubove ideš da je sve puno klinaca!?Nabroji mi te klubove di puštaju nas mlađe od 18 god.!?

Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 16:28.
hiphop girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 14:27   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
....TIME ŠTO ĆETE OMOGUĆITI NAMA MLADIMA DA ODRASTAMO UZ GLAZBU KOJA VRIJEDI NEŠTO A NE KOJA ĆE NAS SAMO JOŠ VIŠE POTICATI DA PIJEMO,PUŠIMO I UBIJAMO KAD SMO U DEPRESIJI!!!
hoces reci da samo r'n'b i hip hop vrijede, a ostalo te sve potice da pijes, pusis i ubijas ljude? wow. to je nesto novo.

Citat:
Pravi autor: hiphop girl Pogledaj Poruke
I daj mi molim te reci u koje ti to onda klubove ideš da je sve puno klinaca!?Nabroji mi te klubove di puštaju nas mlađe od 18 god.!?
u SVAKOM klubu.....do ponoci, kada se pokupite doma

za r'n'b stvari znam da su u gjuri2. svaki cas mi dolaze neki mailovi za r'n'b confusion. mislim da ti je i u aquariusu isto takva vrsta glazbe. ne bih znala sigurno.

i btw. tko kaze da se ne moze plesati na metal??
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 15:09   #8 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
hoces reci da samo r'n'b i hip hop vrijede, a ostalo te sve potice da pijes, pusis i ubijas ljude? wow. to je nesto novo.

u SVAKOM klubu.....do ponoci, kada se pokupite doma

za r'n'b stvari znam da su u gjuri2. svaki cas mi dolaze neki mailovi za r'n'b confusion. mislim da ti je i u aquariusu isto takva vrsta glazbe. ne bih znala sigurno.

i btw. tko kaze da se ne moze plesati na metal??
Krivo shvaćeno...ako si pročitala cijeli tekst onda bi trebala shvatit kad ti kažem da sam navela narodnjake kao takav tip glazbe... Ima dobre glazbe još od rocka do popa,al moji favoriti se znaju: r'n'b i hip-hop.
A i evo da znaš mi ne idemo u takve klubove, ja barem iz poštovnja prema starijima koji tamo izlaze,a i oni koji tamo izlaze vjerojatno izlaze jer nemaju gdje drugdje. Zar nije Gjuro za starije?
Tenisačica-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 15:33   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Krivo shvaćeno...ako si pročitala cijeli tekst onda bi trebala shvatit kad ti kažem da sam navela narodnjake kao takav tip glazbe... Ima dobre glazbe još od rocka do popa,al moji favoriti se znaju: r'n'b i hip-hop.
A i evo da znaš mi ne idemo u takve klubove, ja barem iz poštovnja prema starijima koji tamo izlaze,a i oni koji tamo izlaze vjerojatno izlaze jer nemaju gdje drugdje. Zar nije Gjuro za starije?
u nacelu je, ali ima i onih od 14, 15 godina.

za r'n'b i hip hop znam da je u gjuri, za ostale klubove ne znam. ne zalazim tamo

gdje inace izlazis? pa zar nije stross za tako nesto?
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 15:46   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
u nacelu je, ali ima i onih od 14, 15 godina.

za r'n'b i hip hop znam da je u gjuri, za ostale klubove ne znam. ne zalazim tamo

gdje inace izlazis? pa zar nije stross za tako nesto?
A znam ima takvih... Pa da Stross je jedino takvo mjesto, al je malo rupasto...
Tenisačica-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disko, hip hop, noc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103