Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica u SVAKOM klubu.....do ponoci, kada se pokupite doma točno to. ak imaš više sreće ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-11-07, 15:49   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 41
peace joe se izdvaja iz mase
Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
u SVAKOM klubu.....do ponoci, kada se pokupite doma
točno to. ak imaš više sreće upadneš u aq (nažalost) a tak je i u ostalima. sam kaj vibice nisu više vremena kad će se ekipa od 15 god pokupit u 12 doma. ostaju do fajrunta.
peace joe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 16:00   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,509
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
A znam ima takvih... Pa da Stross je jedino takvo mjesto, al je malo rupasto...
sto fali rupama i podrumima?

pa bila sam tamo cak (! ) dva puta, cini mi se kao ok mjesto za takvu ekipu. ne bih znala previse za navecer, bila jednom i malo sam se proveselila..jel.

Citat:
Pravi autor: peace joe Pogledaj Poruke
točno to. ak imaš više sreće upadneš u aq (nažalost) a tak je i u ostalima. sam kaj vibice nisu više vremena kad će se ekipa od 15 god pokupit u 12 doma. ostaju do fajrunta.
nazalost to sam i ja pocela primjecivati...
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 16:38   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
hiphop girl se izdvaja iz mase
Talking

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
hoces reci da samo r'n'b i hip hop vrijede, a ostalo te sve potice da pijes, pusis i ubijas ljude? wow. to je nesto novo.

u SVAKOM klubu.....do ponoci, kada se pokupite doma

za r'n'b stvari znam da su u gjuri2. svaki cas mi dolaze neki mailovi za r'n'b confusion. mislim da ti je i u aquariusu isto takva vrsta glazbe. ne bih znala sigurno.

i btw. tko kaze da se ne moze plesati na metal??
mi uopće nismo spomenule metal u cijeloj ovoj priči nego smo mi tu najviše protiv cajki al dobro neću ja sad tu pljuvat po ljudima koji to slušaju al mi isto tako nije jasno kako to netko može slušat i još se na to zabavljat,al dobro i to je priča za sebe....nama se ovdje stariji ismijavaju jer slušamo nekaj kaj barem malo vrijedi za razliku od toga kaj ništ ne vrijedi,i što se tiče rocka i metala to je ok glazba i ja ne pljujem po njoj to se bar može poslušat....i što se tiče ovog da cajke loše utječu na raspoloženje i ponašanje nas mislim da se već dosta puta dokazalo i potvrdilo , ja znam neke ljude koji žive za te cajke pa da ih samo vidite kako se tako mlade osobo ubijaju svaku subotu uz cugu i LOŠU glazbu..hehe!!! i definitivno ne tvrdim da samo r'n'b i hip-hop vrijede a de je sve ostalo shit,zato molim lijepo!!!!moji starci slušaju rock i ja s njima a ipak mi je hip-hop najdraža stvar.....i to je to!!!HVALA NA SLUŠANJU!!!!

Citat:
Pravi autor: peace joe Pogledaj Poruke
Dobro ajd vidim da je tebi očito urnebesno smiješno kako mi imamo 15 god. i želimo se zabavljat subotom ko i vi od 20....pa mi onda ti reci di si ti izlazio kad ti je bilo 15god.Kaj si visio po kvartu...sorry al to baš i nije neka zabava!!!!

KORISTI !

Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 16:44.
hiphop girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 17:05   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 173
mirko_zg se izdvaja iz mase

curo ti trebaš uzet knjigu u ruke i završit prvo školu
ti bi ti izlazila?? Po tvom stavu ti bi subotom trebala bit doma i gledat t-mobile cd live što vodi onaj peder nižetić jer za tebe drugo ni nije.

joj za mene su hip-hop i rnb najbolje na svijetu. tipa usher, akon, timberlake, one droljice neke....komercijala brate.
i odrasti
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 17:28   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
hiphop girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
curo ti trebaš uzet knjigu u ruke i završit prvo školu
ti bi ti izlazila?? Po tvom stavu ti bi subotom trebala bit doma i gledat t-mobile cd live što vodi onaj peder nižetić jer za tebe drugo ni nije.

joj za mene su hip-hop i rnb najbolje na svijetu. tipa usher, akon, timberlake, one droljice neke....komercijala brate.
i odrasti
Ti koji ovako ponižavaš ziher slušaš cajke jer meni i je plan završit školu dragi to mi je prvo,ako te baš zanima ja preko tjedna uopće ni ne izlazim,učim i pišem zadaću i idem na treninge zahvalim Bogu ako imam vremena pogledat malo TV i to ti je moji dan zato mi nemoji ti tu glumit mamu i tatu jer je meni jedini dan koji provedem s ekipom zabavljajuči se je subota i sad mi ti tu prigovaraš što se ja želim subotom zabavit i što bolje ju iskoristit i provest...i joj molim te nemoj mi glumit dobrog poznavaoca glazbe pogotovo ne hiphop glazbe jer se vidi da nemaš pojma po tvojim navođenjima izvođača , zato mi nemoji očitavat bukvicu uostalom ovaj forum nije otvoren za tebe koji imaš 21 i došo si se tu ismijavat nama nego za one koji imaju neke poštene prijedloge...i AKO TI MISLIŠ DA SAMO KURVICE PLEŠU HIPHOP ONDA S TOBOM NEŠT NE ŠTIMA JER ONDA OČITO NISI UPOZNAT S HIP HOPOM PA SI POGLEDAJ MALO NEKE FILMOVE NA TU TEMU FALA BOGU IMA IH!!!!!jooj kako mi neko može dić živce!!!
hiphop girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 17:30   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
Mi imamo 15 godina (frendice i ja), i veoma nas zanima šta vi mislite: da li ima dovoljno r'n'b i hip-hop klubova za našu dob u Zagrebu? Do sad nam je jedina nada bio Stross,Gradec,kako god. Ali...i on nas je razočarao. Tamo više ne izlaze ljudi koji stvarno slušaju tu glazbu,a o stilu oblačenja da i ne govorimo. I JOŠ NEŠTO NAS ZANIMA,ZAŠTO LJUDI POTIČU SLUŠANJE FOLKA I OSTALOG SRANJA TIME ŠTO SE ZAGREB MOŽE POHVALIT S NEKOLIKO NARODNJAČKIH KLUBOVA A HIP-HOP I R'N'B KLUBOVA NEMA NIGDJE.NAŠA PORUKA JE DA SE OTVORI NEKO MJESTO KOJE ĆE POTICIATI SLUŠANJE KVALITETNIJE GLAZBE TIME ŠTO ĆETE OMOGUĆITI NAMA MLADIMA DA ODRASTAMO UZ GLAZBU KOJA VRIJEDI NEŠTO A NE KOJA ĆE NAS SAMO JOŠ VIŠE POTICATI DA PIJEMO,PUŠIMO I UBIJAMO KAD SMO U DEPRESIJI!!!
A tko ste to "vi" i od kuda dolazite (nadam se u miru)
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 17:53   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Glupo mi je da veličaš svoje, a sereš po tuđemu... Svak ima svoj ukus i nađe se u nekoj muzici, plesu, slikanju... Ne možeš vrijeđati stilove, svako ima svoj stil i na tom svom stilu odražava svoju osobnost i ne vidim u čemu je problem? Ja mogu slušat i narodnjake i rnb i pop i rock i sve i svašta ovisi kako sam raspoložena i gdje nas bijuca odnese, uvijek se nađe neko mjesto za izać...
Ja sam sa 15 morala do 12 biti doma... Ovisi gdje sam išla do tad sam namolila da budem...
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 18:02   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 293
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
[quote=mirko_zg;559393]curo ti trebaš uzet knjigu u ruke i završit prvo školu

i odrasti[/Q

Nećeš ti nikom govorit ko treba učit ili bilo šta drugo. A i sigurna sam da imam bolje ocjene od tebe u mojim godinama,koji si očito tad doma gledao tv, umjesto da se socijaliziraš pa ne bi bio ovak iskompleksiran. Pa bome dospjela je komercijala do tebe, vidim da znaš nabrojat neke. I još jedna stvar: TI ODRASTI! Te glupe fraze kak mi 15-ogodišnjaci slušamo "pedere"-kako ti kažeš, kao Luku Nižetića....to smo čak i mi prerasli.....

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
A tko ste to "vi" i od kuda dolazite (nadam se u miru)
Hehe...sad hoćeš još i kućnu adresu?! Mi smo samo razočarane cure željne dobre glazbe i plesa. Možeš pomoć???

KORISTI !!!

Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 18:13.
Tenisačica-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 18:14   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,279
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

kupite si radio, sprzite pjesme na cd, kupite gajbu pive i u parkić oderi, jos ce se skupit klinaca i stas bolje. bit ce malo zima ali ugrijat cete se brzo
The Busby Babes
lol_lol je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 18:22   #20 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 293
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
kupite si radio, sprzite pjesme na cd, kupite gajbu pive i u parkić oderi, jos ce se skupit klinaca i stas bolje. bit ce malo zima ali ugrijat cete se brzo
Ovo je prva dobra ideja!!!! Hvala .... al i mi osim smrdljivih parkića zaslužujemo neko mjesto....
Tenisačica-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disko, hip hop, noc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114