| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica u SVAKOM klubu.....do ponoci, kada se pokupite doma točno to. ak imaš više sreće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() pa bila sam tamo cak (! ) dva puta, cini mi se kao ok mjesto za takvu ekipu. ne bih znala previse za navecer, bila jednom i malo sam se proveselila..jel.nazalost to sam i ja pocela primjecivati...
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | Citat:
i definitivno ne tvrdim da samo r'n'b i hip-hop vrijede a de je sve ostalo shit,zato molim lijepo!!!!moji starci slušaju rock i ja s njima a ipak mi je hip-hop najdraža stvar.....i to je to!!!HVALA NA SLUŠANJU!!!!![]() ![]() Citat:
![]() KORISTI !Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 16:44. | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 173
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG curo ti trebaš uzet knjigu u ruke i završit prvo školu ![]() ![]() ti bi ti izlazila?? Po tvom stavu ti bi subotom trebala bit doma i gledat t-mobile cd live što vodi onaj peder nižetić jer za tebe drugo ni nije. joj za mene su hip-hop i rnb najbolje na svijetu. tipa usher, akon, timberlake, one droljice neke....komercijala brate. i odrasti |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
(nadam se u miru )
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Glupo mi je da veličaš svoje, a sereš po tuđemu... Svak ima svoj ukus i nađe se u nekoj muzici, plesu, slikanju... Ne možeš vrijeđati stilove, svako ima svoj stil i na tom svom stilu odražava svoju osobnost i ne vidim u čemu je problem? Ja mogu slušat i narodnjake i rnb i pop i rock i sve i svašta ovisi kako sam raspoložena i gdje nas bijuca odnese, uvijek se nađe neko mjesto za izać... Ja sam sa 15 morala do 12 biti doma... Ovisi gdje sam išla do tad sam namolila da budem...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 293
![]() | [quote=mirko_zg;559393]curo ti trebaš uzet knjigu u ruke i završit prvo školu ![]() ![]() ti bi ti izlazila?? Po tvom stavu ti bi subotom trebala bit doma i gledat t-mobile cd live što vodi onaj peder nižetić jer za tebe drugo ni nije. joj za mene su hip-hop i rnb najbolje na svijetu. tipa usher, akon, timberlake, one droljice neke....komercijala brate. i odrasti[/QNećeš ti nikom govorit ko treba učit ili bilo šta drugo. A i sigurna sam da imam bolje ocjene od tebe u mojim godinama,koji si očito tad doma gledao tv, umjesto da se socijaliziraš pa ne bi bio ovak iskompleksiran. Pa bome dospjela je komercijala do tebe, vidim da znaš nabrojat neke. I još jedna stvar: TI ODRASTI! Te glupe fraze kak mi 15-ogodišnjaci slušamo "pedere"-kako ti kažeš, kao Luku Nižetića....to smo čak i mi prerasli..... ![]() Hehe...sad hoćeš još i kućnu adresu?! Mi smo samo razočarane cure željne dobre glazbe i plesa. Možeš pomoć??? KORISTI !!!Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 18:13. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG kupite si radio, sprzite pjesme na cd, kupite gajbu pive i u parkić oderi, jos ce se skupit klinaca i stas bolje. bit ce malo zima ali ugrijat cete se brzo
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko, hip hop, noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:51.

i definitivno ne tvrdim da samo r'n'b i hip-hop vrijede a de je sve ostalo shit,zato molim lijepo!!!!moji starci slušaju rock i ja s njima a ipak mi je hip-hop najdraža stvar.....i to je to!!!HVALA NA SLUŠANJU!!!!
!
i odrasti
(nadam se u miru