| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml Glupo mi je da veličaš svoje, a sereš po tuđemu... Svak ima svoj ukus i nađe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Koristi edit i ne piši velikim slovima! Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 18:32. | ||
| | |
| | #22 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() Citat:
![]() btw. poslusaj daizdu malo. edit je korisna stvar ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG ako ljudima ovdje smetaju VELIKA SLOVA ona ću samo za vas prestat pisat s njima,al fkt ne razumjem da to nekog može smetat i živcirat.....al dobro evo i sad će opet bit da ja puno pišem al kaj bi ja ionako ću ovdje opet doć najranije u petak tako da se sad moram jednostavno ispisat.... ok super kaj plešeš salsu ko je reko da te zbog toga kritiziram,ja sam rekla da cajke i hiphop nemaju isti ritam uopće i ne razumjem kako neko može slušat obadvoje al ok tvoja stvar mene to ne dira iskreno...ja tebe ne kritiziram.... Zadnji Uredio hiphop girl : 11-11-07 u 18:55. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
Toliko o tome da ne vrijeđate tuđe stilove, ukuse i osobnosti... Ako tražiš pomoć i prijedloge nemojte srati po drugima, svako se zabavlja na svoj način. Vi isto tražite kako da se vi zabavljate pa te ne ismijavam kak si mogla napisat da su narodnjaci ubijanje i ne znam šta, al dobro neću to komentirati... ![]() I kak ti nije jasno da postoje različiti ljudi u životu i upoznat češ (valjda) ljude s rzličitim stilovima i ukusima pa zar češ onda i njih kritizirati zato što ne lušaju isto što i ti i veličati svoje? Ne sviđa ti se neko ko osoba i bok, ne družiš se s njom... Ja plešem isto salsu pa znam o čem pričam. Očeš me isto sad kritizirat kaj plešem salsu? Slušam domaće narodnjake, domaću glazbu, turbo folk, rock, rnb, hip-hop, house, nu-metal, latino... Bitno da meni paše! I kaj sad?Najbolje da vi, ti i tvoje prijateljice idete tam di vam drugi neće smetat ![]() Ni ja nisam uvijek išla na mjesta koja su se meni ful svidjela pa am svejedno uživala i znala se zabavit... A sad jel se ti znaš zabavit ja to ne znam ![]() I da, daidza te upozorio da ne pišeš velikim slovima i koristiš edit... Hvala, do slušanja ![]() edit: (vidiš i ja ga koristim) velika slova znače vikanje, a ne znam baš da ti vičeš I da nemoj se ljutiti, dobit češ bore ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike Zadnji Uredio dadyml : 11-11-07 u 18:51. | |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
to je savjet, nista vise. ako su nepotrebni, sto ce ti onda? ponasas se prema njemu, bas na tipican nacin, valjda kao izraz bunta ili cega (pogled na prvi boldani dio u prethodnome postu) Citat:
![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. Zadnji Uredio vibica : 11-11-07 u 18:53. | ||
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | ako su nepotrebni, sto ce ti onda? ponasas se prema njemu, bas na tipican nacin, valjda kao izraz bunta ili cega (pogled na prvi boldani dio u prethodnome postu) Na tipičan tinejđerski način misliš??? Pročitaj još jednom ostatak poruke. A ne znam samo kako se on to ponaša .... puno zrelije ... navodivši otrcane fore kako mi slušamo Luku Nižetića.... Ja protiv tog Nižetića nemam ništa protiv,al ga ne slušam. I po čem je on peder? Nije da ga volim al čist me zanima koji bi drugi razlog trebao bit osim iskopleksiranosti da govori o nekom dečku da je peder a on to ničim ne pokazuje. "Toliko o tome da ne vrijeđate tuđe stilove, ukuse i osobnosti... Ako tražiš pomoć i prijedloge nemojte srati po drugima, svako se zabavlja na svoj način. Vi isto tražite kako da se vi zabavljate pa te ne ismijavam kak si mogla napisat da su narodnjaci ubijanje i ne znam šta, al dobro neću to komentirati... ![]() I kak ti nije jasno da postoje različiti ljudi u životu i upoznat češ (valjda) ljude s rzličitim stilovima i ukusima pa zar češ onda i njih kritizirati zato što ne lušaju isto što i ti i veličati svoje? Ne sviđa ti se neko ko osoba i bok, ne družiš se s njom... Ja plešem isto salsu pa znam o čem pričam. Očeš me isto sad kritizirat kaj plešem salsu? Slušam domaće narodnjake, domaću glazbu, turbo folk, rock, rnb, hip-hop, house, nu-metal, latino... Bitno da meni paše! I kaj sad?Najbolje da vi, ti i tvoje prijateljice idete tam di vam drugi neće smetat ![]() Ni ja nisam uvijek išla na mjesta koja su se meni ful svidjela pa am svejedno uživala i znala se zabavit... A sad jel se ti znaš zabavit ja to ne znam "Ovo je otišlo predaleko....vi ljudi svaku stvar shvaćate kao napad na sebe i svoju cijenjenu osobnost... Boli mene briga šta ti slušaš, ja sam otvorila ovu temu da bi se raspravilo o nedostatku r'n'b klubova za našu dob. U uvodu smo navele na šta NAS asocira folk glazba a i vidimo i po drugima!!! I gdje to da mi odemo?? Baš zato sam otvorila ovu temu da bi se to raspravilo. ![]() Zadnji Uredio daidza : 11-11-07 u 19:12. |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
![]() 2. to sto se on tako ponasa, ne znaci da se moras tako i ti ponasati. neka barem jedna strana pokazes potrebnu zrelost ![]() 3. za nizetica se slazem. ali ako malo bolje pogledas svaki put kada nekoga nazoves pederom (ili mozda ti to ne radis...) to je pokusaj vrijedanja, samo vrijedanja radi te nema nikakve veze sa homoseksualnoscu. on je to ucinio iz razloga njemu poznato. Citat:
ja sam pocela u najboljoj namjeri, ali preko nekih stvari jednostavno nisam mogla prijeci. narodnjake, tj. vase vrijedanje i pokopavanje doticnih nisam komentirala, jer ih osobno ne volim, niti ih slusam, ali generaliziranje ljudi po glazbi koju slusaju je ovome slucaju, kao i u svakom drugom, totalno nepotrebno. i bas kao sto si rekla, otvorila si ovu temu da se raspravlja o nedostatku r'n'b klubova, a ne o tome kako ima mnogo narodnjackih, sto si btw. sama zapocela. koliko god da zelim "zajedno s vama" sudjelovati u ovoj raspravi, nekako mi se cini da se necemo bas slagati. p.s. nauci se quote-ati
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | ||
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 294
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
Zadnji Uredio Tenisačica-zg : 11-11-07 u 20:16. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko, hip hop, noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.

Svak ima svoj ukus i nađe se u nekoj muzici, plesu, slikanju... Ne možeš vrijeđati stilove, svako ima svoj stil i na tom svom stilu odražava svoju osobnost i ne vidim u čemu je problem? Ja mogu slušat i narodnjake i rnb i pop i rock i sve i svašta ovisi kako sam raspoložena i gdje nas bijuca odnese, uvijek se nađe neko mjesto za izać... 

Slušam domaće narodnjake, domaću glazbu, turbo folk, rock, rnb, hip-hop, house, nu-metal, latino... Bitno da meni paše! I kaj sad?