Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Tenisačica-zg To si ti rekla. Na temu o r'n'b klubovima se još vežu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-11-07, 20:35   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,256
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
To si ti rekla. Na temu o r'n'b klubovima se još vežu i druge teme. To mogu biti i narodnjački klubovi,kojih uistinu ima mnogo. Rekli smo i svoje osobno mišljenje,a to je da nas narodnjaci potiču na određene, već spomenute stvari. Mi ne generaliziramo nikoga,ali isto tako postoji grupa ljudi koja voli r'n'b',ona koja voli folk ili pak rock. Svakog poštujemo,ali imamo i svoje mišljenje o pojedinoj vrsti glazbe,a i poklonjenici smo r'n'b-a i hip-hopa.
kako se na temu o r'n'b klubovima vezu i teme poput narodnjaka? nema potrebe uopce spominjati to. komentiraj o r'n'b glazbi i pripadnim klubovima, pusti ostale ljude da zalaze i slusaju sto god hoce. ako bas hoces komentirati odredenu vrstu glazbe pogledaj malo po forumu, ima takvih tema

Citat:
Dok ti mene generaliziraš kao nezrelog pubertetliju koji ovdje nema ništa pametno za reći. Ne mislim da se nećemo slagati,ali opet,kako je krenulo ta opcija je vrlo moguća. A ne bih to htjela...nekako si mi draga...možda zato što si iz Dubrave.
vidis, upravo suprotno. da te takvom smatram, ne bih se uopce zamarala tvojim rijecima. ja ti se u niti jednom djelu teksta nisam obracala kao nezrelom pubertetliji, jerbo smatram da to ti nisi.

ako si upoznata sam zagrebackom hip-hop underground scenom, tada ces prepoznati ove rijec

"kad je u klubu snime, zele da je prime
prije pamte nju, nego cak i moje ime
imam tresti cime, svaki lik da zine,
kada tresem, tresem............."

Zadnji Uredio vibica : 11-11-07 u 20:41.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 22:51   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 36
peace joe se izdvaja iz mase

cure ne shvačam zakaj tlačite ekipu na forumu o tom kak cajke ne valjaju, kak bi vi išle van a imate 15 god itd. jednostavan odgovor da vi ni po zakonu nemate kaj radit u klubovima. jedna od vas dvije je komentirala di sam ja bio sa 15'! da, bio sam po parkićima. i ja sam brijao na rap i hip hop i baš zato i jesam bio po parkićima. rekla ste da vam ne valjaju parkići i štross! pa kaj bi onda vas 2? taj dio ne kužim. park je onak, ne fancy. štross je rupa. cure niste zvijezde, ne ispoljavajte svoj bunt na nedužnoj ekipi i subotom lijepo budite doma i stvar rješena.
peace joe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:57   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase

ekipa nije skužila šalu
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:12   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 20
Poruka: 54
OxygenO se izdvaja iz mase

Evo, i ja slušam hip, uz to i techno (razlog, kod hip hopa tematika i beat, a kod techna beat). No ne možeš reći da u hip hopu nema depresivnih stvari, i stvari koje "pričaju" o ubojstvima, napušavanju itd. Slažem se s večim dijelom ekipe da s 15 godina nemate što radit u klubovima. Nije tako određeno bzvz. Makar opet, zakon je stvoren da se krši, a vas dvije ako želite u tome ustrajat...BTW što se klubova opčenito tiće s takvom glazbom ni kod mene ih nema mnogo. Klubovi danas puštaju ono u čem je velika zarada, pa je to razlog zašto se u večini puštaju narodnjaci.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 21:26   #35 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 283
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Cool Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Citat:
Pravi autor: OxygenO Pogledaj Poruke
Evo, i ja slušam hip, uz to i techno (razlog, kod hip hopa tematika i beat, a kod techna beat). No ne možeš reći da u hip hopu nema depresivnih stvari, i stvari koje "pričaju" o ubojstvima, napušavanju itd. Slažem se s večim dijelom ekipe da s 15 godina nemate što radit u klubovima. Nije tako određeno bzvz. Makar opet, zakon je stvoren da se krši, a vas dvije ako želite u tome ustrajat...BTW što se klubova opčenito tiće s takvom glazbom ni kod mene ih nema mnogo. Klubovi danas puštaju ono u čem je velika zarada, pa je to razlog zašto se u večini puštaju narodnjaci.

Jedna napomena: mi nismo rekle da MI izlazimo u klubove za ODRASLE, mi smo predložile da osim Strossa, u Zagrebu postoji još jedan pristojan klub s dobrom glazbom za naše vršnjake. Iz mog gledišta se čini kako bi to i vama išlo pod ruku;
više ne biste u klubovima gdje vi izlazite sretali naše vršnjake,a i mi bi bili zadovoljni. Ne vidim samo razlog zašto mi ne bismo smjeli izlaziti. Mi tek ulazimo u godine izlazaka,pa zašto ne početi s jednom verzijom primjerenom za našu dob i stil?!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 00:18   #36 (permalink)
Starter

Citat:
Jedna napomena: mi nismo rekle da MI izlazimo u klubove za ODRASLE, mi smo predložile da osim Strossa, u Zagrebu postoji još jedan pristojan klub s dobrom glazbom za naše vršnjake. Iz mog gledišta se čini kako bi to i vama išlo pod ruku;
više ne biste u klubovima gdje vi izlazite sretali naše vršnjake,a i mi bi bili zadovoljni. Ne vidim samo razlog zašto mi ne bismo smjeli izlaziti. Mi tek ulazimo u godine izlazaka,pa zašto ne početi s jednom verzijom primjerenom za našu dob i stil?!
ekipa ovdje nije bandić da otvara klubove za maloljetnike. kaj se tiće vas u klubovima-totalna zabrana
peace joe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 19:49   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
hiphop girl se izdvaja iz mase
Unhappy Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

ova tema više nema baš neku svrhu osim što je svima čudno što mi cure od 15.god. žele ić subotom van a ne bit mado pred telkom....
to mi baš i nije jasno...al dobro,svejedno nije me uostalom briga...ovu sub idem u stross di nikom ne smetam...hehe
hiphop girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 20:15   #38 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: hiphop girl Pogledaj Poruke
ova tema više nema baš neku svrhu osim što je svima čudno što mi cure od 15.god. žele ić subotom van a ne bit mado pred telkom....
to mi baš i nije jasno...al dobro,svejedno nije me uostalom briga...ovu sub idem u stross di nikom ne smetam...hehe
čemu onda tolika rasprava i soljenje pameti kad te ipak i štoss zadovoljava???
peace joe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 18:57   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 357
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Imate 15 godina... šta će vama uopće klubovi???
bas sta trazite klubove kad ste premlade??
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 19:34   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
bas sta trazite klubove kad ste premlade??
A tko kaže da ne možeš ući i maloljetan? Gle, u americi nema šanse da uđeš u noćni klub ako nemaš 18, a u nekim državama čak moraš imati 21 godinu da bi ušao unutra i trošio alkohol. A kod nas ima njih od 16 godina koji se ne vrate kući do 4 sata ujutro, a kad se vrate, vrate se pijani do daske i to iz zadimljenih noćnih klubova u kojima ima alkohola da opskrbe cijeli grad. Samo nam još trebaju hip hop klubovi(za ove prostore malo jadno) a onda bi se pucalo kao po turbo folk prčvarnicama. Ne kažem da noćni klubovi nisu potrebni, nego da su potrebni. Treba ih biti što više, da bi se moglo otići zabaviti, ali opet nije normalno da maloljetnici i maloljetnice partijaju do jutra. A onda se ne mora dovoditi u pitanje leglizacije droge, kad se može nabaviti i bez legalizacije. Ja da hoću sad bi se urokao kokaina da bi lebdio iznad grada ko ptica. Ja sam za to da se otvore noćni klubovi hip hop tipa jer kod nas ima dosta potencijalnih repera da naprave karijeru, a i publike ima koja bi to slušala.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disko, hip hop, noc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111