| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Tenisačica-zg To si ti rekla. Na temu o r'n'b klubovima se još vežu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() Citat:
ako si upoznata sam zagrebackom hip-hop underground scenom, tada ces prepoznati ove rijec "kad je u klubu snime, zele da je prime prije pamte nju, nego cak i moje ime imam tresti cime, svaki lik da zine, kada tresem, tresem............." ![]() ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 11-11-07 u 20:41. | ||
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 36
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG cure ne shvačam zakaj tlačite ekipu na forumu o tom kak cajke ne valjaju, kak bi vi išle van a imate 15 god itd. jednostavan odgovor da vi ni po zakonu nemate kaj radit u klubovima. jedna od vas dvije je komentirala di sam ja bio sa 15'! da, bio sam po parkićima. i ja sam brijao na rap i hip hop i baš zato i jesam bio po parkićima. rekla ste da vam ne valjaju parkići i štross! pa kaj bi onda vas 2? taj dio ne kužim. park je onak, ne fancy. štross je rupa. cure niste zvijezde, ne ispoljavajte svoj bunt na nedužnoj ekipi i subotom lijepo budite doma i stvar rješena. ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Evo, i ja slušam hip, uz to i techno (razlog, kod hip hopa tematika i beat, a kod techna beat). No ne možeš reći da u hip hopu nema depresivnih stvari, i stvari koje "pričaju" o ubojstvima, napušavanju itd. Slažem se s večim dijelom ekipe da s 15 godina nemate što radit u klubovima. Nije tako određeno bzvz. Makar opet, zakon je stvoren da se krši, a vas dvije ako želite u tome ustrajat...BTW što se klubova opčenito tiće s takvom glazbom ni kod mene ih nema mnogo. Klubovi danas puštaju ono u čem je velika zarada, pa je to razlog zašto se u večini puštaju narodnjaci.
__________________ "Is life worth living? Should I blast myself?" |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 283
![]() | Citat:
Jedna napomena: mi nismo rekle da MI izlazimo u klubove za ODRASLE, mi smo predložile da osim Strossa, u Zagrebu postoji još jedan pristojan klub s dobrom glazbom za naše vršnjake. Iz mog gledišta se čini kako bi to i vama išlo pod ruku; više ne biste u klubovima gdje vi izlazite sretali naše vršnjake,a i mi bi bili zadovoljni. Ne vidim samo razlog zašto mi ne bismo smjeli izlaziti. Mi tek ulazimo u godine izlazaka,pa zašto ne početi s jednom verzijom primjerenom za našu dob i stil?! ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | ova tema više nema baš neku svrhu osim što je svima čudno što mi cure od 15.god. žele ić subotom van a ne bit mado pred telkom.... to mi baš i nije jasno...al dobro,svejedno nije me uostalom briga...ovu sub idem u stross di nikom ne smetam...hehe ![]() ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG A tko kaže da ne možeš ući i maloljetan? Gle, u americi nema šanse da uđeš u noćni klub ako nemaš 18, a u nekim državama čak moraš imati 21 godinu da bi ušao unutra i trošio alkohol. A kod nas ima njih od 16 godina koji se ne vrate kući do 4 sata ujutro, a kad se vrate, vrate se pijani do daske i to iz zadimljenih noćnih klubova u kojima ima alkohola da opskrbe cijeli grad. Samo nam još trebaju hip hop klubovi(za ove prostore malo jadno) a onda bi se pucalo kao po turbo folk prčvarnicama. Ne kažem da noćni klubovi nisu potrebni, nego da su potrebni. Treba ih biti što više, da bi se moglo otići zabaviti, ali opet nije normalno da maloljetnici i maloljetnice partijaju do jutra. A onda se ne mora dovoditi u pitanje leglizacije droge, kad se može nabaviti i bez legalizacije. Ja da hoću sad bi se urokao kokaina da bi lebdio iznad grada ko ptica. Ja sam za to da se otvore noćni klubovi hip hop tipa jer kod nas ima dosta potencijalnih repera da naprave karijeru, a i publike ima koja bi to slušala. |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko, hip hop, noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

I pametni grijese