| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Giant A tko kaže da ne možeš ući i maloljetan? Gle, u americi nema šanse ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
__________________ I pametni grijese | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 293
![]() | Gle nisi ni ti baš puno stariji.... Evo kad već imaš tako čvrste stavove reci gdje si ti bio s 15,16 god.? P.S.-Vi očito ne znate na šta mi mislimo kad kažemo 'klub'-mislimo na mjesto gdje se okupljaju naši vršnjaci i gdje se pušta dobra glazba. ![]() Mi smo vani do 12!!!! Koristi edit!
__________________ Been there,done that.... Zadnji Uredio daidza : 16-11-07 u 21:06. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
Nego, ja mislim da ne postoji mjesto na kakvo ti misliš. Moraš bit punoljetna i bok. Budi sretna da ne moraš čekat do 21. godine na ulaz u eto neki klub Dosta šale, ma znam na šta ti misliš. Misliš na neki onak manji klub koji recimo radi do eto 12 sati u noći, i mladi mogu doći slušati glazbu, a ne moraju biti punoljetni. Takvo što postoji, ali koliko ja znam to su turbo folk prčije. I to takva mjesta rade do kasna samo preko ljeta. Nema hip hop klubova tipa kojeg ti misliš, jbg nije ti Zagreb New York. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I pametni grijese | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 41
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko, hip hop, noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

I pametni grijese

Nego, ja mislim da ne postoji mjesto na kakvo ti misliš. Moraš bit punoljetna i bok. Budi sretna da ne moraš čekat do 21. godine na ulaz u eto neki klub
Dosta šale, ma znam na šta ti misliš. Misliš na neki onak manji klub koji recimo radi do eto 12 sati u noći, i mladi mogu doći slušati glazbu, a ne moraju biti punoljetni. Takvo što postoji, ali koliko ja znam to su turbo folk prčije. I to takva mjesta rade do kasna samo preko ljeta. Nema hip hop klubova tipa kojeg ti misliš, jbg nije ti Zagreb New York.