Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Giant A tko kaže da ne možeš ući i maloljetan? Gle, u americi nema šanse ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-11-07, 19:51   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 347
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_
Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Citat:
Pravi autor: Giant Pogledaj Poruke
A tko kaže da ne možeš ući i maloljetan? Gle, u americi nema šanse da uđeš u noćni klub ako nemaš 18, a u nekim državama čak moraš imati 21 godinu da bi ušao unutra i trošio alkohol. A kod nas ima njih od 16 godina koji se ne vrate kući do 4 sata ujutro, a kad se vrate, vrate se pijani do daske i to iz zadimljenih noćnih klubova u kojima ima alkohola da opskrbe cijeli grad.
jbg za to je tu policija koja ne obavlja svoju duznost....
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 21:03   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 293
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
bas sta trazite klubove kad ste premlade??

Gle nisi ni ti baš puno stariji.... Evo kad već imaš tako čvrste stavove reci gdje si ti bio s 15,16 god.? P.S.-Vi očito ne znate na šta mi mislimo kad kažemo 'klub'-mislimo na mjesto gdje se okupljaju naši vršnjaci i gdje se pušta dobra glazba.

Mi smo vani do 12!!!!

Koristi edit!

Zadnji Uredio daidza : 16-11-07 u 21:06.
Tenisačica-zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 21:06   #43 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 21:55   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
Gle nisi ni ti baš puno stariji.... Evo kad već imaš tako čvrste stavove reci gdje si ti bio s 15,16 god.? P.S.-Vi očito ne znate na šta mi mislimo kad kažemo 'klub'-mislimo na mjesto gdje se okupljaju naši vršnjaci i gdje se pušta dobra glazba.

Mi smo vani do 12!!!!

Koristi edit!
Do 12? Brzo se vratiš Nego, ja mislim da ne postoji mjesto na kakvo ti misliš. Moraš bit punoljetna i bok. Budi sretna da ne moraš čekat do 21. godine na ulaz u eto neki klub Dosta šale, ma znam na šta ti misliš. Misliš na neki onak manji klub koji recimo radi do eto 12 sati u noći, i mladi mogu doći slušati glazbu, a ne moraju biti punoljetni. Takvo što postoji, ali koliko ja znam to su turbo folk prčije. I to takva mjesta rade do kasna samo preko ljeta. Nema hip hop klubova tipa kojeg ti misliš, jbg nije ti Zagreb New York.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 22:24   #45 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Giant Pogledaj Poruke
Do 12? Brzo se vratiš Nego, ja mislim da ne postoji mjesto na kakvo ti misliš. Moraš bit punoljetna i bok. Budi sretna da ne moraš čekat do 21. godine na ulaz u eto neki klub Dosta šale, ma znam na šta ti misliš. Misliš na neki onak manji klub koji recimo radi do eto 12 sati u noći, i mladi mogu doći slušati glazbu, a ne moraju biti punoljetni. Takvo što postoji, ali koliko ja znam to su turbo folk prčije. I to takva mjesta rade do kasna samo preko ljeta. Nema hip hop klubova tipa kojeg ti misliš, jbg nije ti Zagreb New York.
E pa fala Bogu....netko je shvatio! Znam al kad se već toliko trudimo imitirat Ameriku (pogledaj medije,hrvatske emisije i događaje...npr. ona staza zvjezda u Opatiji) onda nek naprave neš korisno, a to je neko mjesto s dobrom glazbom za mlade!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 22:30   #46 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

Citat:

Mi smo vani do 12!!!!

Koristi edit!
ja imam buraza koji je sad prvi srednje znaci u 12 mjesecu ce 16god,pitajte njega di izlazi ,on ti inace ide u stross(iako je tamo glupo ko kurac),ja sam iso u saloon i pirahna bar...mi smo imali osobne i sam pokazali al nisu gledali datum rodenja
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:00   #47 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
ja imam buraza koji je sad prvi srednje znaci u 12 mjesecu ce 16god,pitajte njega di izlazi ,on ti inace ide u stross(iako je tamo glupo ko kurac),ja sam iso u saloon i pirahna bar...mi smo imali osobne i sam pokazali al nisu gledali datum rodenja
EEE pa vidiš ...slažem se za Stross,zato i kažem, treba bit još jedan takav malo bolji klub za nas. Vidiš da si išo u klubove......!!!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:06   #48 (permalink)
Regularni forumas

da al ja sam iso u punoooooooooo bolje klubove,mi smo se opijali da smo cak ostali tamo spavat na onim klupicama..
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:07   #49 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
da al ja sam iso u punoooooooooo bolje klubove,mi smo se opijali da smo cak ostali tamo spavat na onim klupicama..
Čak!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 12:25   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 41
peace joe se izdvaja iz mase

Citat:

Mi smo vani do 12!!!!

Koristi edit!
"dječiji klub"????
peace joe je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disko, hip hop, noc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114