Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: peace joe " dječiji klub"???? Kad već želiš ispast smiješan ili pametan onda bar napiš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-11-07, 13:07   #51 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 292
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase
Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Citat:
Pravi autor: peace joe Pogledaj Poruke
"dječiji klub"????
Kad već želiš ispast smiješan ili pametan onda bar napiši ispravno 'dječji'...
Btw,nazovi to kako hoćeš.
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 13:24   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 36
peace joe se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
Kad već želiš ispast smiješan ili pametan onda bar napiši ispravno 'dječji'...
Btw,nazovi to kako hoćeš.
fala na ispravku... profesorice

slažem se da treba otvarat klubove, da svatko može pronać kaj mu paše al tu je opet problem za vas kaj za sve klubove moraš imat 18 (a za neke i 21 makar to nije po zakonu). klubu je dosta neisplativo imat neki maloljetnički party: 1. jer tad nesmju točit alkohol a alkohol im donosi najveću zaradu 2.kad ekipa vaših godina izlazi van-ziher ne izlazi sa cca 500 kn koje misli zdrobit u jednoj večeri i zbog tog ima gro klubova koji imaju dresscode,koji su enormno skupi i koji imaju 18-21 za upad. tak da jbg cure,morale bute se zadovoljit sa štrossom,cabom i možda nekim teen dance partyijem.

Zadnji Uredio daidza : 17-11-07 u 14:53.
peace joe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 15:16   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
hiphop girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: peace joe Pogledaj Poruke
fala na ispravku... profesorice

slažem se da treba otvarat klubove, da svatko može pronać kaj mu paše al tu je opet problem za vas kaj za sve klubove moraš imat 18 (a za neke i 21 makar to nije po zakonu). klubu je dosta neisplativo imat neki maloljetnički party: 1. jer tad nesmju točit alkohol a alkohol im donosi najveću zaradu 2.kad ekipa vaših godina izlazi van-ziher ne izlazi sa cca 500 kn koje misli zdrobit u jednoj večeri i zbog tog ima gro klubova koji imaju dresscode,koji su enormno skupi i koji imaju 18-21 za upad. tak da jbg cure,morale bute se zadovoljit sa štrossom,cabom i možda nekim teen dance partyijem.
e taj cab, to je negdje u centru,kaj tam puštaju mlađe od 18.god.?i kak je tamo,kaj se pušta?
hiphop girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 17:32   #54 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: hiphop girl Pogledaj Poruke
e taj cab, to je negdje u centru,kaj tam puštaju mlađe od 18.god.?i kak je tamo,kaj se pušta?
cab ti je u ilici, malo poslje frankopanske ak ideš od trga. nije neki prejeben klub (rupa je), puštaju mlađe od 18 i pušta ti se underground zika i nastupi naše demo scene. jednom mjesečno je taj party pa pogledaj po našim hip hop portalima najave pa buš vidla kad je. mislim da je danas čak. odi vidjet kak je. meni je tam ok
peace joe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 22:45   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-11-07
Godina: 17
Poruka: 1
sea-one se izdvaja iz mase

jel zna ko mc klik-a?????????????????
sea-one je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 10:32   #56 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: sea-one Pogledaj Poruke
jel zna ko mc klik-a?????????????????
kakve to veze ima sa klubovima?
peace joe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:01   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-07-08
Poruka: 1
*luda-mala* se izdvaja iz mase
Lightbulb Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG

Ima i onih koji imaju po 13 i 14 godina pa dolaze u zoru doma al dobro to je odluka njihovih roditelja...
Ja bih voljela izlazit u hip hop klubove al šta ću kad se moji brinu zamene i ne puste me u zagreb... U mojoj okolici su tri odlična narodnjačka kluba... Saturn, Lampaši i Venera... Ja obično izlazim u saturn i veneru... ali pošto su to narodnjački klubovi ne znači da se u njima puca il neznam kaj sve ne, niti jednom se nije zapucalo i svi doma odlaze živi...neki čak i zdravi...droge ima u to sam sigurna... A i koga briga s kolko godina možeš uć u neki američki klub...kolko smo mi daleko od amerike i kolka je razlika u američkom i hrvatskom zakonu...
To što ja volim cajke i izlazim u narodnjački klub ne znači da sam manje vrijedna od onih koji slušaju rock ili hip hop...
Vani obično osajem do kad mi i sestra ostaje tako da se nemoraju moji vozit dva puta... deođem doma u 4, niti sam pijana, niti sam nadrogirana... to što izlaziš van ne znači da se sad moraš ubit s pićem... dodouše ima takvih budala i to puno...

Nek svatko izlazi di hoće, s kolko godina hoće i nek sluša kaj hoće i radi kaj hoće... svatko ima svoj život i živi ga onako kako želi... tu se nemože nitko drugi umiješat...sami donosimo svoje odluke, bile one glupe ili pametne... nitko neće umjesto nas snosit posljedice zbog naših gluposti...
*luda-mala* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 13:41   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,544
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Opet ova tema
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 10:56   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 974
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

i kakve ovo veze ima sa nedostatkom hip hop klubova? mogu rec bas nikakve a ima taj cab,tamo zna bit jebeno ima i fs battleova i svega,aquarius,saloon zna bit...
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 12:08   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,340
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: *luda-mala* Pogledaj Poruke
... U mojoj okolici su tri odlična narodnjačka kluba... Saturn, Lampaši i Venera... Ja obično izlazim u saturn i veneru...
Kaj si ti negdje na pozezu Krašić - Jaska?

Citat:
Pravi autor: *luda-mala* Pogledaj Poruke
Nek svatko izlazi di hoće, s kolko godina hoće i nek sluša kaj hoće i radi kaj hoće... svatko ima svoj život i živi ga onako kako želi... tu se nemože nitko drugi umiješat...sami donosimo svoje odluke, bile one glupe ili pametne... nitko neće umjesto nas snosit posljedice zbog naših gluposti...
Zašto su svi toliki buntovnici bez razloga? Postoji zakon koji je ili bi abrem trebao biti upravo to - ZAKON.
On je donesen da ga se prodržava. To nije naputak ili savjet nego odredba. I nije donesen bez veze. Ima razlog i svrhu.

A sad dalje nastavite o rap/hip-hop i kako fali klubova u Zagrebu. Baš je zabavno štivo.

Samo još da se više Whiggaza skupi pa će mi dovoljno biti samo izaći van da bi se dobro nasmijao...

(kada bijeli klinci žele biti geto gangsteri i svodnici... )
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disko, hip hop, noc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113