| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: peace joe " dječiji klub"???? Kad već želiš ispast smiješan ili pametan onda bar napiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 292
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Kad već želiš ispast smiješan ili pametan onda bar napiši ispravno 'dječji'... Btw,nazovi to kako hoćeš.
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 36
![]() | Citat:
![]() slažem se da treba otvarat klubove, da svatko može pronać kaj mu paše al tu je opet problem za vas kaj za sve klubove moraš imat 18 (a za neke i 21 makar to nije po zakonu). klubu je dosta neisplativo imat neki maloljetnički party: 1. jer tad nesmju točit alkohol a alkohol im donosi najveću zaradu 2.kad ekipa vaših godina izlazi van-ziher ne izlazi sa cca 500 kn koje misli zdrobit u jednoj večeri i zbog tog ima gro klubova koji imaju dresscode,koji su enormno skupi i koji imaju 18-21 za upad. tak da jbg cure,morale bute se zadovoljit sa štrossom,cabom i možda nekim teen dance partyijem. Zadnji Uredio daidza : 17-11-07 u 14:53. | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 18
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
| |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 36
![]() | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG cab ti je u ilici, malo poslje frankopanske ak ideš od trga. nije neki prejeben klub (rupa je), puštaju mlađe od 18 i pušta ti se underground zika i nastupi naše demo scene. jednom mjesečno je taj party pa pogledaj po našim hip hop portalima najave pa buš vidla kad je. mislim da je danas čak. odi vidjet kak je. meni je tam ok |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-07-08
Poruka: 1
![]() | Ima i onih koji imaju po 13 i 14 godina pa dolaze u zoru doma al dobro to je odluka njihovih roditelja... Ja bih voljela izlazit u hip hop klubove al šta ću kad se moji brinu zamene i ne puste me u zagreb... U mojoj okolici su tri odlična narodnjačka kluba... Saturn, Lampaši i Venera... Ja obično izlazim u saturn i veneru... ali pošto su to narodnjački klubovi ne znači da se u njima puca il neznam kaj sve ne, niti jednom se nije zapucalo i svi doma odlaze živi...neki čak i zdravi...droge ima u to sam sigurna... A i koga briga s kolko godina možeš uć u neki američki klub...kolko smo mi daleko od amerike i kolka je razlika u američkom i hrvatskom zakonu... To što ja volim cajke i izlazim u narodnjački klub ne znači da sam manje vrijedna od onih koji slušaju rock ili hip hop... Vani obično osajem do kad mi i sestra ostaje tako da se nemoraju moji vozit dva puta... deođem doma u 4, niti sam pijana, niti sam nadrogirana... to što izlaziš van ne znači da se sad moraš ubit s pićem... dodouše ima takvih budala i to puno... Nek svatko izlazi di hoće, s kolko godina hoće i nek sluša kaj hoće i radi kaj hoće... svatko ima svoj život i živi ga onako kako želi... tu se nemože nitko drugi umiješat...sami donosimo svoje odluke, bile one glupe ili pametne... nitko neće umjesto nas snosit posljedice zbog naših gluposti... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG i kakve ovo veze ima sa nedostatkom hip hop klubova? mogu rec bas nikakve a ima taj cab,tamo zna bit jebeno ima i fs battleova i svega,aquarius,saloon zna bit...
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #60 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG Citat:
Citat:
On je donesen da ga se prodržava. To nije naputak ili savjet nego odredba. I nije donesen bez veze. Ima razlog i svrhu. A sad dalje nastavite o rap/hip-hop i kako fali klubova u Zagrebu. Baš je zabavno štivo. Samo još da se više Whiggaza skupi pa će mi dovoljno biti samo izaći van da bi se dobro nasmijao... (kada bijeli klinci žele biti geto gangsteri i svodnici... ![]() )
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: disko, hip hop, noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

mogu rec bas nikakve
a ima taj cab,tamo zna bit jebeno ima i fs battleova i svega,aquarius,saloon zna bit...