| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Night Club Titanic u Društvo forumu; braca vidak? Ta prezimena su mi poznata!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-06 Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Re: Night Club Titanic inace moji ujaci su braca vidaci...ima ih 5...evo otvaraju jos jedan titanik uskoro...ja mislim ovaj tjedan ako se ne varam...a cuj i ak ne slusas takvu muziku, tu se vrte pare da boli glava... otvorili su prvo jednu malu birtiju titanik a od toga napravili lanac svega i svacega...od frizeskog salona,sendvič barova pa do tvrtke za građenje kuća i zgrada...covjek samo treba biti ambiciozan i to je to...oni sad zgrću novce a poceli su od nule...mislim da takvim ljudima treba skinut kapu...bez obzira cime se oni bavili... inace mi je ok i u jednom i u drugom titaniku...a sad cemo vidjet kakav ce biti treci...a i da si ne stvorite neku sliku o divljem zapadu u tim lokalima mogu vam rec da je ekipa jako dobra i nema nikakvih ekscesa tipa pucnjave i tako to...najnormalnija mjesta na kojima se ljudi dolaze zabavljat... ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Night Club Titanic kod mene je jedan titanic i to ima već dosta godina...jako često je mijenjao vlasnike..i sada mi se sviđa..naš čovjek je vlasnik..pušta se domaća muzika..ma super..strano...super..interijer je odličan...strop tamno plav-crn zvijezde..na wc se ide u santu leda lol...sve u plavo bijelom...samo nadam se da će se otvorit i kat pa će biti i mjesta... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Night Club Titanic sad je ponovo otvoreno...uzeo neki domaći čovac...nema više cajkaruša...super je prizemlje sređeno..moral bi poslikat...sante...nažalost samo je jedna plazma (i jedan projektor) neka sranja s vodom i zrakom neke brijice...interijer skroz nov'..plafon super pofarban..nebo i zvjezde...samo kaj ej to sad malo..kat nije otvoren... |
| | |
![]() |
| Tagovi: night club titanic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

mogu vam rec da je ekipa jako dobra i nema nikakvih ekscesa tipa pucnjave i tako to...najnormalnija mjesta na kojima se ljudi dolaze zabavljat...